Sharkoon SHP650 V2 alınır mı?

Barskk

Hectopat
Merhabalar, linkteki sistemi R5 3600, 16 GB RAM, Sharkoon TG4 RGB tempered glass USB 3.0 kasası ve MSI B450M-A PRO Max ile özelleştirip almayı planlıyorum. Bu güç kaynağı yeter mi, ya da 2. seçenekte olan Sharkoon WPM Gold Zero 650W 80+ modeline 200 TL fark vermek daha mı mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, linkteki sistemi R5 3600, 16 GB RAM, Sharkoon TG4 RGB tempered glass USB 3.0 kasası ve MSI B450M-A PRO Max ile özelleştirip almayı planlıyorum. Bu güç kaynağı yeter mi, ya da 2. seçenekte olan Sharkoon WPM Gold Zero 650W 80+ modeline 200 TL fark vermek daha mı mantıklı?
Alınmaz, kendisi sıkıntılı bir PSU'dur.

Kesinlikle hazır sistem olduğundan ötürü 200TL farka değer. Hazır sistem olmasa farklı güç kaynakları da önerebildik fakat işinizi fazlasıyla görür. SHP650 eski iç yapıya sahip. WPM Gold Zero 650W yapıp alın. Ayrıca alırken B450/B450M anakart seçin. O işlemciye O.C yapmak en büyük zevk ve ayrıcalık olur sizin için.

Sakın sakın sakın. Asla alma 2 ay boyunca o lanet PSU nun sıkıntısını çektim. Tekrar söylüorum sakın alma.
Aklıma gelmişken 6-7 ay önce al al iyi PSU sıkıntısız diyen arkadaşlara selam söylüyorum...

Ne sıkıntısı oldu hocam?
Uyuyacaktım tam yattım yatağa yattım bi anda tam anlamıyla 8 silindirli motor sesi gelmeye başladı PSU dan. Ben de hemen kapattım bilgisayarı SSD ye hafif bi zarar vermiş onun dışında kapattıktan sonra dumanlar gelmeye falan başladı direk garantiye gönderdim 4 hafta sürdü yanıt gelmesi 2 hafta sonra da değişim yaptılar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı