Sharkoon SHP650 V2 alınır mı?

Eski ve kalitesiz bir PSU ama düşük bir sistemde kullanacaksanız açıkçası pek bi sıkıntısı yok. Ben 8 aydır Ryzen 3 3100 ve GTX 1650 SUPER ile kullanıyorum bir sorunu çıkmadı çok şükür.

Bütçeniz az ise ve yüksek güç sağlayabilen bir güç kaynağına ihtiyaç duyuyorsanız alınabilir, çok kaliteli değil tabii.

Bütçeniz az ise ve yüksek güç sağlayabilen bir güç kaynağına ihtiyaç duyuyorsanız alınabilir, çok kaliteli değil tabii.

Ben 3400G APU sistemime takacağım yeter herhalde yarın alıyorum o zaman.

Şahsen o kadar para vermişken kaliteli bir PSU almak daha mantıklı hocam, bu PSU'nun çoğu koruması falan eksik bilinenin aksine. 3400G için çok mu iyi bir PSU lazım? Hayır fakat madem o kadar bütçe ayırdınız azıcık daha koyup eli yüzü düzgün bir model alın.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim.

Sharkoon PSU aldım artık neyse beğenmezsem iade eder bunu alırım.
Corsair Carbide SPEC-05 CC-9011138-WW CV550 CC-9020129-EU 550W 80 Plus Bronze USB 3.0 Siyah ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com bunu bilseydim bundan alırdım fiyatı çok iyi iptal edip bunu mu alsam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…