Muhammet DytheX Femtopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #1 Dostlar 4650G APU sistemim var. RX6600 takmayı düşünüyorum başlıkta ki PSU'yu kullanıyorum. Forumda gördüğüm kadarıyla önerilmeyen bir PSU ekran kartını taktığımda başıma sıkıntı açar mı, veya işlemciden dolayı bir darboğaz yaşar mıyım? F/P kart önerilerine açığım, teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2024
Dostlar 4650G APU sistemim var. RX6600 takmayı düşünüyorum başlıkta ki PSU'yu kullanıyorum. Forumda gördüğüm kadarıyla önerilmeyen bir PSU ekran kartını taktığımda başıma sıkıntı açar mı, veya işlemciden dolayı bir darboğaz yaşar mıyım? F/P kart önerilerine açığım, teşekkür ederim.
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.592 Makaleler 3 Çözümler 66 18 Mayıs 2024 #2 O kartla da sorun çıkarmaz hehalde. Yapı olarak pek de iyi bir model değil, hatta Corsair VS sarı etiketli olanla benzer modeller.
O kartla da sorun çıkarmaz hehalde. Yapı olarak pek de iyi bir model değil, hatta Corsair VS sarı etiketli olanla benzer modeller.