A Avsan cncn Femtopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #11 06 Fil Necati dedi: İkisi de iyi değil FSP AHBC sorunlu bir PSU önerilmiyor.Sharkoon'da eski ve bazı korumaları olmadığından iyi değil. Genişletmek için tıkla... Hydro k nasıl
06 Fil Necati dedi: İkisi de iyi değil FSP AHBC sorunlu bir PSU önerilmiyor.Sharkoon'da eski ve bazı korumaları olmadığından iyi değil. Genişletmek için tıkla... Hydro k nasıl
Crescirc Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 478 Çözümler 1 8 Ocak 2021 #12 Avsan cncn dedi: İleride GTX 1060'ya da RX 580 takacağım. Kaliteli olsun dedim. Genişletmek için tıkla... En baba 230 watt çekiyor psu dan sustain furmark testinde. RX580. 1060 120 Watt falan. Hatta inanır mısın 1080 bile rx580 den az güç tüketiyor.
Avsan cncn dedi: İleride GTX 1060'ya da RX 580 takacağım. Kaliteli olsun dedim. Genişletmek için tıkla... En baba 230 watt çekiyor psu dan sustain furmark testinde. RX580. 1060 120 Watt falan. Hatta inanır mısın 1080 bile rx580 den az güç tüketiyor.
A Avsan cncn Femtopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #13 Crescirc dedi: En baba 230 Watt çekiyor PSU'dan sustain FurMark testinde. Rx580. 1060 120 Watt falan. Genişletmek için tıkla... O yüzden Hydro k yi sipariş vereyim olur mu?
Crescirc dedi: En baba 230 Watt çekiyor PSU'dan sustain FurMark testinde. Rx580. 1060 120 Watt falan. Genişletmek için tıkla... O yüzden Hydro k yi sipariş vereyim olur mu?
Crescirc Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 478 Çözümler 1 8 Ocak 2021 #14 Avsan cncn dedi: O yüzden Hydro k yi sipariş vereyim olur mu? Genişletmek için tıkla... Agacım ben karışmam psu konusunda forumda herkes diken üstünde duruyor. Ben sadece güç tüketimi konusunda bilgileri verdim ahada çekiliyorum.
Avsan cncn dedi: O yüzden Hydro k yi sipariş vereyim olur mu? Genişletmek için tıkla... Agacım ben karışmam psu konusunda forumda herkes diken üstünde duruyor. Ben sadece güç tüketimi konusunda bilgileri verdim ahada çekiliyorum.
A Avsan cncn Femtopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #15 Crescirc dedi: Agacım ben karışmam PSU konusunda forumda herkes diken üstünde duruyor. Ben sadece güç tüketimi konusunda bilgileri verdim ahada çekiliyorum. Genişletmek için tıkla... Yok yok hocam sıkıntı yok. Sadece FSP kaliteli midir onu soruyorum. @Recep Baltaş abi lütfen yardımcı olur musun?
Crescirc dedi: Agacım ben karışmam PSU konusunda forumda herkes diken üstünde duruyor. Ben sadece güç tüketimi konusunda bilgileri verdim ahada çekiliyorum. Genişletmek için tıkla... Yok yok hocam sıkıntı yok. Sadece FSP kaliteli midir onu soruyorum. @Recep Baltaş abi lütfen yardımcı olur musun?
Walter_White0 Hectopat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 667 8 Ocak 2021 #16 Avsan cncn dedi: Yok yok hocam sıkıntı yok. Sadece FSP kaliteli midir onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Kalitelidir için rahat olsun.
Avsan cncn dedi: Yok yok hocam sıkıntı yok. Sadece FSP kaliteli midir onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Kalitelidir için rahat olsun.
Crescirc Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 478 Çözümler 1 8 Ocak 2021 #17 Fsp hakkında bir bilgim yok. Daha öncede belirttiğim gibi forumda genelde çok önerildiğini gördüm o kadar.
Fsp hakkında bir bilgim yok. Daha öncede belirttiğim gibi forumda genelde çok önerildiğini gördüm o kadar.