N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 Yer İstanbul 23 Eylül 2020 #21 osmankrcr72 dedi: Hocam bayağı yazım hatası yapıyorsunuz o yüzden alıntılamıyorum. Forumdakiler daha sağlıklı bilgiler verecektir HV serisi ile ilgili. Genişletmek için tıkla... Pardon tekrar yazıyim mi?
osmankrcr72 dedi: Hocam bayağı yazım hatası yapıyorsunuz o yüzden alıntılamıyorum. Forumdakiler daha sağlıklı bilgiler verecektir HV serisi ile ilgili. Genişletmek için tıkla... Pardon tekrar yazıyim mi?
osmankrcr72 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 1.873 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2020 #22 @NoiceRUSS Gerek yok hocam.
N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 Yer İstanbul 23 Eylül 2020 #23 osmankrcr72 dedi: @NoiceRUSS Gerek yok hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yani FSP daha sağlıklı olur stock soğutucu ile overclock yapılmaz anlamış mıyım?
osmankrcr72 dedi: @NoiceRUSS Gerek yok hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yani FSP daha sağlıklı olur stock soğutucu ile overclock yapılmaz anlamış mıyım?
osmankrcr72 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 1.873 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2020 #24 NoiceRUSS dedi: Tamamdır yani FSP daha sağlıklı olur stock soğutucu ile overclock yapılmaz anlamış mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam FSP ile ilgili daha sağlıklı bilgiler verecektir forum üyeleri HV serisini bilmiyorum. Stock soğutucu ile overclock yapılmaz.
NoiceRUSS dedi: Tamamdır yani FSP daha sağlıklı olur stock soğutucu ile overclock yapılmaz anlamış mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam FSP ile ilgili daha sağlıklı bilgiler verecektir forum üyeleri HV serisini bilmiyorum. Stock soğutucu ile overclock yapılmaz.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 23 Eylül 2020 #25 Üçüncü bir seçenek olarak Hydro HD500
N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 Yer İstanbul 23 Eylül 2020 #26 Merhabalar ay başında birinden birini alacağım hangisi daha iyi hangisini almalıyım lütfen bilginiz varsa cevap verin.
Merhabalar ay başında birinden birini alacağım hangisi daha iyi hangisini almalıyım lütfen bilginiz varsa cevap verin.
osmankrcr72 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 1.873 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2020 #27 NoiceRUSS dedi: Merhabalar ay başında birinden birini alacağım hangisi daha iyi hangisini almalıyım lütfen bilginiz varsa cevap verin. Genişletmek için tıkla... Hocam FSP'yi alın.
NoiceRUSS dedi: Merhabalar ay başında birinden birini alacağım hangisi daha iyi hangisini almalıyım lütfen bilginiz varsa cevap verin. Genişletmek için tıkla... Hocam FSP'yi alın.
N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 Yer İstanbul 23 Eylül 2020 #28 osmankrcr72 dedi: Hocam FSP'yi alın. Genişletmek için tıkla... Saolun hocam ay başında alacağım kararımı vermeye yardım etdiğiniz için tüm konuya yazan arkadaşlara ve sana sonsuz teşekkür ederim.
osmankrcr72 dedi: Hocam FSP'yi alın. Genişletmek için tıkla... Saolun hocam ay başında alacağım kararımı vermeye yardım etdiğiniz için tüm konuya yazan arkadaşlara ve sana sonsuz teşekkür ederim.
osmankrcr72 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 1.873 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2020 #29 NoiceRUSS dedi: Saolun hocam ay başında alacağım kararımı vermeye yardım etdiğiniz için tüm konuya yazan arkadaşlara ve sana sonsuz teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam, iyi sosyaller.
NoiceRUSS dedi: Saolun hocam ay başında alacağım kararımı vermeye yardım etdiğiniz için tüm konuya yazan arkadaşlara ve sana sonsuz teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam, iyi sosyaller.