Sharkoon SHP650V2 PSU ile RX 6750 XT ekran kartına güç verilebilir mi?

EyezBerg

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Bu PSU'dan PIGTAIL ile 6750XT gibi bir GPU'ya güç versek sorun olur mu? Bildiğim kadarıyla bu PSU'nun ayrı PCI-e kablo desteği yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
PowerColor Hellhound RX 7800 XT ile daisychain(pigtail) yani aynı PCI-e kablosundan güç verdim ve sorunsuz çalıştı. Kart 270W civarı çekiyor Max güçte testlerde. Isınma ya da donma sorunu olmadı. Bir süre kullandıktan sonra tekrar yazarım.

Merhaba, aynı PSU'yu bende kullanıyorum 4 sene önce almıştım 1650 Super ve RTX 3060 Ti ile kullandım şu ana kadar sorun yaşamadım, işlemci olarak R5 5600 mevcut. Şimdi ise 7800XT almayı düşünüyorum, eğer hala kullanıyorsanız deneyimlerinizi öğrenebilir miyim?

Bir süre sonra keyfe keder kasa ve PSU değiştirdim, uzun süreli tecrübem olmadı. Ancak 300watta kadar tek kablo rahat kaldırır. Hatta undervolt yaparak daha düşük wattlarla daha verimli çalışmasını sağlayabilirsiniz. Hatta bir ara OC yaparak 320 wattları görmüş ve sorun yaşamamıştım.

Bir süre sonra keyfe keder kasa ve PSU değiştirdim, uzun süreli tecrübem olmadı. Ancak 300watta kadar tek kablo rahat kaldırır. Hatta undervolt yaparak daha düşük wattlarla daha verimli çalışmasını sağlayabilirsiniz. Hatta bir ara OC yaparak 320 wattları görmüş ve sorun yaşamamıştım.

Beni 2-3 ay kadar idare etse yeterli sonrasında yeni PSU geciş yapacağım zaten, teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı