O Oğuzhan_25 Centipat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar yukarıdaki güç kaynağını aldım ama içinden Power swicth kabloları çıkmadı Full modüler güç kaynaklarında bu kablolar çıkmıyor mu? Nasıl yapacağım bu bağlantıyı?
Arkadaşlar yukarıdaki güç kaynağını aldım ama içinden Power swicth kabloları çıkmadı Full modüler güç kaynaklarında bu kablolar çıkmıyor mu? Nasıl yapacağım bu bağlantıyı?
Artyom Alekseyevich Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.600 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #2 Power switch kabloları kasana bağlı. Kasadan çıkar yani.
O Oğuzhan_25 Centipat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #3 Artyom Alekseyevich dedi: Power Switch kabloları kasana bağlı. Kasadan çıkar yani. Genişletmek için tıkla... Tamamdir teşekkür ederim.
Artyom Alekseyevich dedi: Power Switch kabloları kasana bağlı. Kasadan çıkar yani. Genişletmek için tıkla... Tamamdir teşekkür ederim.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #4 Power switch dediğin açma kapama tuşu ise onun kabloları kasada olur. Ve o kablolar anakarta takılır.
Power switch dediğin açma kapama tuşu ise onun kabloları kasada olur. Ve o kablolar anakarta takılır.
T Tigerspeed Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 17 27 Ağustos 2021 #5 Arkadaşım PSU dan memnun musun ? Açılıp kapanırken çıt diye ses geliyor diyen var kullandığın üründe böyle bir problem var mı ?
Arkadaşım PSU dan memnun musun ? Açılıp kapanırken çıt diye ses geliyor diyen var kullandığın üründe böyle bir problem var mı ?
O Oğuzhan_25 Centipat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #6 Tigerspeed dedi: Arkadaşım PSU'dan memnun musun? Açılıp kapanırken çıt diye ses geliyor diyen var kullandığın üründe böyle bir problem var mı? Genişletmek için tıkla... Yok bende öyle bir durum şu an İtopya'dan 550 liraya ındırımlı aldım gayet tas gıbı.
Tigerspeed dedi: Arkadaşım PSU'dan memnun musun? Açılıp kapanırken çıt diye ses geliyor diyen var kullandığın üründe böyle bir problem var mı? Genişletmek için tıkla... Yok bende öyle bir durum şu an İtopya'dan 550 liraya ındırımlı aldım gayet tas gıbı.