Sharkoon Skiller Mech SGK3 Alınır mı?

Başka seçenek düşünmüyorum bile indirim bekliyorum en kısa zamanda alır incelemesini yaparım incelemesini şuan yapan yok sanırım
Evet Türkiye'de incelemesini yapan yok. Çünkü Türkiye piyasasına yeni girdi ve alışmaya çalışıyor. Ama keşfedildiği zaman muhteşem bir satış yakalayacak eminim. Bu arada eğer vazgeçeceksen (ki geçme) HyperX Alloy FPS alabilirsin! Şimdiden Hayırlı OLSUN! :kedi:

Başka seçenek düşünmüyorum bile indirim bekliyorum en kısa zamanda alır incelemesini yaparım incelemesini şuan yapan yok sanırım
Bende fırsat kolluyorum :) Kargo dahil 250TL'nin bir tık altına insin kapatıcam :)

Merhaba arkadaşlar uzun süredir konuları takip ediyorum ve bir takım arayışlar yapıyordum galiba tam olarak kafamdaki klavyeyi buldum diyebilirim. Ama son olarak burda bir fikir alışverişine girmek istedim, Sharkoon Skiller Mech SGK3 kullanan veya ürün hakkında bilgi sahibi olan varsa aydınlatma yaparsa sevinirim. Şu an indirimde ve 260-270 TL gibi bir fiyata bulmak mümkün. Red Switch mekanik ve RGB desteği de mevcut bunun yanında CoolerMaster Masterkey Lite de hoşuma gidiyor ama daha önce mekanik kullanmadım ve deneyimlemek istiyorum. Bununla birlikte önerileriniz varsa da açığım ama lütfen sırf marka diye önermeler yapmayalım bütçe max. 300TL. Vakit ayırdığınız için teşekkürler.

Eki Görüntüle 349950
Hocam iyi akşamlar ben de bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Siz bu ürünü satın aldınız mı? Deneyimlerinizi aktarır mısınız? Olumlu, olumsuz yönleri nedir? Önerir misiniz?
Fiyat performansın şuan Türkiye'de ki vücut bulmuş halidir. Yakın zamanda test etmek için 250TL verip almayı planlıyorum hatta.

@Onur Altuğ Sever :)
Hocam iyi akşamlar. Bu klavyeyi ben de almayı düşünüyorum. Acaba bu klavyeyi aldınız mı? Önerir misiniz? Olumlu, olumsuz yönleri nedir? Bu arada red switch düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı