Sharkoon Skiller Mech SGK3 Alınır mı?

Cidden alıcam diyorsan bu klavye tam bir F/P ürünü kesinlikle öneririm Alman kalitesi

Başka seçenek düşünmüyorum bile indirim bekliyorum en kısa zamanda alır incelemesini yaparım incelemesini şuan yapan yok sanırım

Başka seçenek düşünmüyorum bile indirim bekliyorum en kısa zamanda alır incelemesini yaparım incelemesini şuan yapan yok sanırım
Evet Türkiye'de incelemesini yapan yok. Çünkü Türkiye piyasasına yeni girdi ve alışmaya çalışıyor. Ama keşfedildiği zaman muhteşem bir satış yakalayacak eminim. Bu arada eğer vazgeçeceksen (ki geçme) HyperX Alloy FPS alabilirsin! Şimdiden Hayırlı OLSUN!

Hocam iyi akşamlar ben de bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Siz bu ürünü satın aldınız mı? Deneyimlerinizi aktarır mısınız? Olumlu, olumsuz yönleri nedir? Önerir misiniz?
Fiyat performansın şuan Türkiye'de ki vücut bulmuş halidir. Yakın zamanda test etmek için 250TL verip almayı planlıyorum hatta.

@Onur Altuğ Sever
Hocam iyi akşamlar. Bu klavyeyi ben de almayı düşünüyorum. Acaba bu klavyeyi aldınız mı? Önerir misiniz? Olumlu, olumsuz yönleri nedir? Bu arada red switch düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…