Sharkoon TG4 alınmalı mı?

treppen

Kilopat
Ben bu sistemi kısa bir süre içinde almayı düşünüyorum fakat kasalar değiştirilmiş. Seçili olan ise Sharkoon TG4 Blue Led Fan 750W 80+. Kasanın PSU'su iyi midir?
  • Gigabyte RTX 2060
  • Ryzen 5 2600
  • Corsair 16 GB 3000 MHz
  • Gigabyte B450M S2H
  • Adata 240 GB SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
Link atabilirsen daha iyi yardımcı olabiliriz

O fiyata Sharkoon AM5 öneririm. Hem daha şık duruyor, hem de malzeme kalitesi daha iyi.

Siyah/Beyaz LED
Sharkoon AM5 Window Bilgisayar Kasası, Titanyum: Amazon.com.tr

Kırmızı
Sharkoon AM5 Window Bilgisayar Kasası, Kırmızı: Amazon.com.tr

Mavi
Sharkoon AM5 Window Bilgisayar Kasası, Mavi: Amazon.com.tr

Bu sistem frekans P1 degil mi ?

AM5 daha iyi bir seçim olucaktır çünkü TG4 kasasının üstü kapalı , AM5 in ise üstünde 2 fan yuvası daha var. TG5 de düşünülebilir keza AM5 kutudan sadece 1 arka 1 ön fan ile çıkarken TG5 1 arka 3 ön fan ile çıkıyor ve ön panel daha şık. Ama sanırım hazır sistem topluyorsunuz. Önerilenlerinde bu kasalar var mı bilmiyorum
Dediğin kasaya baktım. Sharkoon PSU'lar güvenilirdir. Teknopatın topladığı bir sistemde de aynı PSU kullanılmıştı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Evet frekans P1 dediğin kasayı maalesef alamam çünkü seçeneklerde o kasa yok
Çünkü hazır alıyorum

Evet frekans P1 dediğin kasayı maalesef alamam çünkü seçeneklerde o kasa yok
Çünkü hazır alıyorum
MASTER-501-ANM/Ryzen 5 2600/MSI RTX 2060 GAMING Z 6G/8GB RAM/120GB SSD/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA Şu PC'ye 8 GB RAM daha ekleyince 6225 TL'ye denk geliyor, isterseniz bunu da alabilirsiniz. İçerisinde RTX 2060 GAMING Z modeli var. Frekans P1 de gayet iyi ama. Onun da RAM'leri 3200 Mhz. Kasası falan gayet iyi, şüpheniz olmasın. Sharkoon alman markası, güvenilir.

6200 TL bütçemi aşıyor bütçem 5800 TL ramlari 3000mhz alıcağım 3000 ile 3200'ün arasında fps olarak çok fark yok. Kasa hoşuma gitti felanda psu'sunu hiç bilmediğim için biraz şüphelendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…