Sharkoon TG4 RGB Ledler yanmıyor

Jackdaw713

Kilopat
Daha fazla  
İtopya.com üzerinde Sharkoon TG4 RGB'li bilgisayar topladım fakat bilgisayarı açtığımda hiçbir fanının ışığı açılmıyor videolarını izlediğimde reset tuşu ile renk modaları değiştirilebiliyor veya kapatılabiliyor. Ben reset tuşuna bastığımda ne fanlarda herhangi bir şey oluyor ne de bilgisayar yeniden başlıyor. Yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Kasadan çıkan ön panel kablolarını anakarta taktın mı ? Ve sanırım o kasada fan kontrolcüsü bulunuyor. O kontrolcüden çıkan rgb kablosunu anakartındaki JRGB ya da RGB_LED kısmına takmayı dene.

Kasa üzerinde herhangi bir şey değiştirmedim itopya'dan hazır şekilde geldi. Şuanda sistem yanımda değil imkanım olduğunda anakart fotoğrafını ve rgb kontrolcünün fotoğrafını atarım.
Konu hala günceldir.
Fan Kontrolcüsü bu mu?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2019-08-23 at 16.55.48 (3).jpeg
    169 KB · Görüntüleme: 175
Son düzenleme:
Evet kontrolcü o.
Rgb kontrolcüsünden çıkan bir kabloyu anakart üzerindeki soketine taktığın zaman çalışır. Şu anda takılı değil herhalde.

Sorunu kendim halledemedim. İtopya müşteri hizmetleri de 4 ay geri dönüş sağlamayınca ben de kasayı istanbula, teknik servise götürmek zorunda kaldım. Kontrolcüye bir tane kablo taktı sorun çözüldü. Ben evde de yaparmışım ama geri dönmüyorlar ki. Neyse teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…