Sharkoon TG5 Hava Sirkülasyonu Nasıl?

Zelaroth

Kilopat
Arkadaşlar Sharkoon TG5 kasanın kasa içi hava sirkülasyonu nasıldır? Kullanan arkadaşlardan yorumları alabilirsem çok mutlu olurum. Bir de fanlar size göre kaliteli midir, almayı düşünüyorum kasayı normalde MB511 alacaktım ama bayağı yükselmiş fiyatı, bu nedenle bu kasaya yönelmiş bulunmaktayım. Şimdiden sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim, peki çok eksisi olur mu MB511'e göre yani çok sıcaklık değeri farkı yaşar mıyım alsam?

Keşke dememek istiyorsan aklındaki ilk seçeneği yani MB511 almaya çalış derim yine de son karar senin elbette.
Çok fark olur mu peki hava akım anlamında dostum? Yani ben o ince farkı anlamaya çalışıyorum şu anda

Son düzenleyen: Moderatör:
Tatmin edici. 4 fanla birlikte geliyor ve fazlasıyla yeterli. Ön ızgarası çıkartılabiliyor ama gerek yok. Geniş bir kasa olduğu için rahatlıkla sıcak havayı dışarı atar. Kasa farklıya işlemci ve ekran kartında çok büyük sıcaklık farkı beklemeyin.

Çok sağ olun üstadım.

120mm Fan filtresi alıp ön tarafı çıkartıp sonra fan filtreleriyle kapatıp modlayabilirsin.

Yeterli olacaktır pişmanda etmeyecektir iyi kasadır fiyatınıda verebilen bir kasadır öyle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…