Kasa bugün elime ulaştı. Öncelikle şunu söylemek istiyorum; kasa çok ağır ve malzeme kalitesi umduğumdan da iyi. Sipariş ederken Çinli bir firmanın heves ürünü olduğunu zannedip sırf içerideki alanın genişliği için sipariş etmiştim aslına bakarsanız. İki konuda da yanılmışım
Kasadaki malzeme kalitesi umduğumun çok üzerinde ve özenle tasarlandığı çok açık. Diğer yanıldığım konu şu ki kasa enine ne kadar geniş olursa olsun boy olarak umduğum kadar büyük değil. Üst tarafa sıvı soğutma sığar mı çok bilemeyeceğim ama, çok çok slim olmadığı sürece ben sığacağını sanmiyorum. Ön tarafa 360mm radyatör kolaylıkla sığar ama bu sefer de öndeki fanlar hem işlemci ısınmadan tam yükte çalışmayacak, hem de ısındığında bize radyatörden geçmiş sıcak hava verecek ve soğutmayı kötü anlamda etkileyecek gibi duruyor. Öne PSU olan kısmın tam hizasına 120 mm bir radyatör üste de 2 intake fan çok hoş olacaktır. Tabiki bu kullanıcıya bağlı. Bunlar dezavantajlarıydı, tabi ki avantajları da çok fazla. Malzeme kalitesini öve öve bitiremeyeceğim galiba ama pleksi kasalardan tempered kasaya geçince biraz afalladım
Sac kalınlığı çok iyi camlar tok ses veriyor ve kablolama inanılmaz rahat. Tam bir f/p ürünü. Kule tipi soğutucu kullandığım için ben çok memnunum. Bugün fotoğraflarını atacaktım fakat telefonumun kamerası arızalandı
En kısa sürede atacağım.