Sharkoon TG5 nasıl?

Cessase

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Diğer bileşenlere fazla abanacağım için kasa konusunda bütçemi sınırlandırma kararı aldım ama bu 2 kasa konusunda ne fazla inceleme bulabildim ne de kullanıcı geri dönüşü. Sizlerden konuyla ilgili yorum rica ediyorum arkadaşlar.

Aşağıdaki 3 model için ne dersiniz?

RGB olmayan modeli 349 TL
Sharkoon TG5 USB 3.0 Mavi 4xLed Fanlı Temperli Cam Pencereli ATX Kasa TG5-BLUE

RGB modeli 449 TL

mb511 (nanakatolog aynı iş günü içinde kargolanır notu düşmüş yoksa alınmaz da)

Son düzenleme:
TG5 güzel gibi duruyor ben de TG4 Rgb almayı düşünüyorum

İlk kasanın soğutma ile ilgili, diğer kasanın kablolama ile ilgili sorunları mevcut internette araştırabilirsiniz. Tüm sisteminiz bu kasaya emanetken kasadan kısmak mantıklı bir hareket değil kısılacaksa upgrade etmesi kolay depolama, ram gibi bileşenlerden kısılması gerekir.

Valla ben hem depolamadan hem RAM'den hem kasadan kıstım
Konu oluşturdum bir göz atabilir misiniz? Kimse yorum yazmadı.

RGB olan modeli var elimde bence RGB gereksiz bir zaman sonra sıkılıyorsun ve kapatıyorsun. Tabi senin zevkine kalmış. Almayı düşünüyorsan öneririm. 8 aydır kullanıyorum memnunum.

RGB olan modeli var elimde bence RGB gereksiz bir zaman sonra sıkılıyorsun ve kapatıyorsun. Tabi senin zevkine kalmış. Almayı düşünüyorsan öneririm. 8 aydır kullanıyorum memnunum.
kullandığınız sistem ve ısı değerleriniz nasıl acaba? Hava akışı iyi mi TG5 in?
Zaten emin olmak için araştırıyorum düşük fiyata iyi bir soğutma sağlıyor şeklinde videolar ve konular gördüm TG5 hakkında kenarda da MB511 duruyor ama düşük fiyata iyi bir ürün alabilir miyim diye de kullananlardan yorum almak istedim.

Bahsettiğin kasa MB511 ile kıyaslanamaz bile. Ve asla tavsiye etmiyorum. Hava akışı kötü bir kasa.

Bahsettiğin kasa MB511 ile kıyaslanamaz bile. Ve asla tavsiye etmiyorum. Hava akışı kötü bir kasa.
TG5 kullandınız mı? Videolarda hava akışı iyi gibi yorumlar vardı emin olamamıştım ben de.

TG5 kullandınız mı? Videolarda hava akışı iyi gibi yorumlar vardı emin olamamıştım ben de.
Hayır kullanmadım. Ama biraz daha uygun bir şey olarak şunu tavsiye edebilirim. Yalnız bu kasa RGB değil eğer RGB olacak gibi bir ön şartınız yoksa.

rgb şartım yok yeterki
RBB şartım yok yeter ki hava akışı iyi olsun bileşenler ısınmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…