bynarkoz Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 402 Çözümler 1 25 Nisan 2020 #1 Merhaba arkadaslar bu kasayi almak istiyorum. Ondeki 3 fan yeterli geliyor mu ve ust tarafa radyatorlu 2 3 fanli sivi sogutma takilir mi?
Merhaba arkadaslar bu kasayi almak istiyorum. Ondeki 3 fan yeterli geliyor mu ve ust tarafa radyatorlu 2 3 fanli sivi sogutma takilir mi?
Sylveon Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 25 Nisan 2020 #2 Night Shark modeli daha mantıklı açıkçası. Sharkoon Night Shark Blue ATX Midi Tower Bilgisayar Kasası Fiyatı Sharkoon Night Shark Blue ATX Midi Tower Bilgisayar Kasası en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Night Shark modeli daha mantıklı açıkçası. Sharkoon Night Shark Blue ATX Midi Tower Bilgisayar Kasası Fiyatı Sharkoon Night Shark Blue ATX Midi Tower Bilgisayar Kasası en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
S Skilinc33 Kilopat Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 389 Çözümler 3 25 Nisan 2020 #3 4 adet pwm özellikli fanı var. Kasanın hava akışı iyidir alabilirsiniz. Üste 3 adet 12cm veya 2 adet 14cm fan takabilirsiniz. Ben 340₺ ye almıştım.
4 adet pwm özellikli fanı var. Kasanın hava akışı iyidir alabilirsiniz. Üste 3 adet 12cm veya 2 adet 14cm fan takabilirsiniz. Ben 340₺ ye almıştım.
khlestov Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 917 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 25 Nisan 2020 #4 Kullandığım kasadır hava akışı gayet iyidir yanında ki cam paneli açarak dahada iyi hale getirebilirsiniz, sıcaklığım 64 dereceyi geçmiyor..
Kullandığım kasadır hava akışı gayet iyidir yanında ki cam paneli açarak dahada iyi hale getirebilirsiniz, sıcaklığım 64 dereceyi geçmiyor..