Sharkoon TG5 Red kasaya sahibim. Önde 3 arkada 1 adet fan mevcut. Üst kısma da 3 ya da 2 tane boyuta göre fan takabiliyorum. Acaba bu bana aman aman bir katkı sağlar mı yoksa lüzumsuz iş mi yapmış olurum sizce?
Ben sistemime 2 tane üst tarafa 46 CFM 1300 RPM'li fan taktım, 5-6 derece oynadı. PSU cover bölmesindekinin neredeyse performansa katkısı 1-2 derece, hatta bazen yok bile. Kozmetik amaçlı biraz o kısım.
Ben sistemime 2 tane üst tarafa 46 CFM 1300 RPM'li fan taktım, 5-6 derece oynadı. PSU cover bölmesindekinin neredeyse performansa katkısı 1-2 derece, hatta bazen yok bile. Kozmetik amaçlı biraz o kısım.
Sharkoon TG5 red kasaya sahibim. Önde 3 arkada 1 adet fan mevcut. Üst kısma da 3 ya da 2 tane boyuta göre fan takabiliyorum. Acaba bu bana aman aman bir katkı sağlar mı yoksa lüzumsuz iş mi yapmış olurum sizce?
Bende tg 5 Pro kasasına sahibim işlemcim fazla ısınıyor diye sıvı soğutma almayı düşünüyorum üst tarafa 280mm sıvı soğutma olur mu acaba ben pek anlayamadım da alacağım model H115i Elite cappelix.
Bende tg 5 Pro kasasına sahibim işlemcim fazla ısınıyor diye sıvı soğutma almayı düşünüyorum üst tarafa 280mm sıvı soğutma olur mu acaba ben pek anlayamadım da alacağım model H115i Elite cappelix.