Jim Moriarty
Kilopat
Dostlar sesli diyen var sessiz diyen var. Ne yapsam bilemedim. Alma derseniz 800-900 TL civarı PSU ve kasa veya PSU'lu kasa önerir misiniz?
Kasanın beyaz fanlısını kullanıyorum. İşlevsellik olarak güzel. Bol bol fan yuvası var, içi geniş, ön panelin kenarlarında ızgarada yeterli boşluk bırakılmış, sıvı soğutma desteği var, kablolama kolay. Fakat stok fanları vasat ve alternatifi çok. MSI Vampiric'e bakabilirsin RGB olacak diyorsan. PSU olarak ise Silverstone öneriyorum.Dostlar sesli diyen var sessiz diyen var. Ne yapsam bilemedim. Alma derseniz 800-900 TL civarı PSU ve kasa veya PSU'lu kasa önerir misiniz?
Bu psu’da ses sorunu yok mu?Gayet iyi bir kasa bence.
Corsair Builder Series VS650 650W PSU CP-9020172-EU Fiyatı
Corsair Builder Series VS650 650W PSU CP-9020172-EU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Corsair Builder Series VS550 550W PSU CP-9020171-EU Fiyatı
Corsair Builder Series VS550 550W PSU CP-9020171-EU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu psu’da ses sorunu yok mu?
S340 devri bitti bence H500 alınabilir.Sinerji Bilgisayar
www.sinerji.gen.tr
Bunlara göz atabilirsin.![]()
SilverStone 600W Strider Essential Serisi 80+ Güç Kaynağı
SilverStone 600W Strider Essential Serisi 80+ Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
S340 devri bitti bence H500 alınabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.