Sharkoon VS4 S vs. Corsair Carbide Spec 04

Melik Buğra

Hectopat
Merhaba,
  • Sharkoon VS4 S + Corsair VS650 650W 80+
  • Corsair Carbide Spec 04 600W 80+

Hangisini seçmek sizce daha mantıklı olur?
Önerileriniz varsa belirtirseniz iyi olur, teşekkürler.

Sistemide paylaşın isterseniz, güç kaynağı bütçeyi zorlayacak gibi ona göre bakılsın.
B450M S2H
Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz
(3. Nesil Ryzen APU bekliyorum.)
Adata Su630 240GB SSD
AOC 21.5" Gaming Monitör
Kasa+PSU ise yukaridakiler arasinda kaldim,ileriye dönük olması için de psu gibi bazi bileşenleri ekstrem olarak alacağım.

Son düzenleme:
Sistem çalışır halde olmayacaksa acele etmeyip firmaların KDV indirimlerini de beklemek seçenekler arasında.

Sistem çalışır halde olmayacaksa acele etmeyip firmaların KDV indirimlerini de beklemek seçenekler arasında.
Tabii ki öyle lâkin döviz kurundan korkuyorum, bir an önce ucuz bir şekilde elimde bulunsun istiyorum, sizin bu yorumu yazarken dolar 6.20 civarı iken şu an 6.09. Aradan sadece 9 saat geçti

Corsair olanın siyah/kırmızı rengi var bende. Çok memnunum. Malzeme kalitesi çok iyi. Göze oldukça hitap ediyor. Sharkoon gözüme biraz çirkin geldi.

Sabırlı olun, doların, alacağınız donanımlara etkisi ile düzgün bir KDV indiriminde yapacağınız karın farkı büyük olur diye düşünüyorum. Biraz bakındım bütçeniz dahilinde düzgün bir tavsiye bulamadım, mutlaka edebilecek arkadaşlar vardır fakat benim elim varmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…