Sharkoon WPM Gold Zero PSU kullanılır mı?

Merhabalar. C4 bir PSU kullanıyordum daha önce. (TX 400W 😀) Arkadaşım çok iyi bir teklif verince bu PSU'yu kaptım ondan. Şu an kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı görmedim. Elimle dokununca da kaliteli bir hissiyat verdi.

Ancak @Sir Benjamin hocamın yorumu pek iyi olmamış bu PSU hakkında. Yoksa bu da mı bir C4? :D Tehlikede miyim hocam, patlar mı bu? @Sir Benjamin Beni ayrıntılı bir şekilde bilgilendirebilir misin hocam? Nedir bu PSU, neyi eksiktir, kimlerdendir? Apar topar başka bir PSU bakmalı mıyım? Sistem gerekirse diye yazdım hocam.
i5 11400
SE 224 XT
Asrock B560M Pro4 AC
HyperX Fury RGB 2x8GB 3200MHz CL16
ASUS ROG STRIX OC 1650 Super
Samsung 970 Evo Plus 1TB
Kingston A2000 250GB
Sharkoon WPM Gold Zero 650W 80+ Gold
Dark Spirit Kasa
LG 27GN750-B

Korumaları eksik, ve üst wattlı modelleri pahalı. Onun haricinde sıkıntısı yok, DC-DC + LLC var ki en iyi topoloji bu. Gold sertifika var, bu da bir artı. Zero RPM de olması lazım bu da sessiz olduğunu gösterir.

Benim bu PSU'yu önermeme sebebim stok fiyatının fazla olması ve korumalarının eksik olması, önemli korumalar eksik. @Akif gibi uygun fiyattan aldıysanız kullanabilirsiniz. C4 değil bu arkadaş.

Tom's Hardware gibi editörlerin incelemeleri bulunmuyor, daha teknik detaylar hakkında bilgimiz yok o yüzden sadece Sharkoon'un kendi verdiği bilgilerden gidebiliyorum.

Son düzenleme:
Zero RPM fan var ama 400 Watt dan sonra uçak gibi ses yapıyor. Çok sesli çalışıyor. Hiçbir Koruma yok. Kitapçıkta yazan fazla yük koruması çalışmadı ve PSU mefta oldu. Allah'dan sisteme zarar vermedi. Garantisi yokuş. YArdımcı olmadılar. Bilgisayar bazen açılıyor ve Ekran gelmiyordu. Reset atınca düzeliyordu gibi saçma sapan hatalar aldım. Bende Kullandım kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sharkoon Alman Teknolojisi ama En ucuz Çin Mallarından üretilen bir marka

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı