Mertuckan0
Decapat
- Katılım
- 7 Temmuz 2023
- Mesajlar
- 55
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Senin önerdiğin bu bütçelerle bir parfüm varmi ?Orijinalinin adı jean paul ve isimde bile yazmıyor. Orijinal olduğunu sanmıyorum. Ayrıca yarı fiyatınada satılmaz.
![]()
Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum Erkek EDP 75 ml Yorumları - Trendyol
Jean Paul Gaultier Jean Paul Guilter Le Male Le Parfum Edp 75 ml Erkek Parfüm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bak bunda yazıyor ve yorum dolu. Senin attığında hiç bir yerde marka ismi geçmiyor.
O bütçeye zor hocam imkansız gibi bişi 30ml olan versace eros falan alabilirsin diye düşünüyorum. Calvin klein ve tommynin parfümleride o civarlarda fiyatları heralde. Ama bu bütçeye bir şey öneremem ben bütçen o civarlarda ise benim eskiden yaptığım gibi bargello gibi doldurmalardan kullanabilirsin. Bu arada Tudors ve Zaranın parfümleri benim hoşuma gidiyor ve fiyatları da uygun. Tudorsta denemiştim testlerlarını aromaları çok güzeldi yoğundu. Ama ne kadar kalıcı bilemem.Senin önerdiğin bu bütçelerle bir parfüm varmi ?
afnan 9pm iyi diyolarda orjinal satan bi yer bulamadim.O bütçeye zor hocam imkansız gibi bişi 30ml olan versace eros falan alabilirsin diye düşünüyorum. Calvin klein ve tommynin parfümleride o civarlarda fiyatları heralde. Ama bu bütçeye bir şey öneremem ben bütçen o civarlarda ise benim eskiden yaptığım gibi bargello gibi doldurmalardan kullanabilirsin. Bu arada Tudors ve Zaranın parfümleri benim hoşuma gidiyor ve fiyatları da uygun. Tudorsta denemiştim testlerlarını aromaları çok güzeldi yoğundu. Ama ne kadar kalıcı bilemem.
Hocam bana göre parfüm önererek değil deneyerek alınması lazım. Boyner, Beymen, Sephora gibi tester sunan markalardan deneyebilirsin bu tarz marka ve pahalı parfümleri. Özellikle beymende her istediğin parfümü bulursun.afnan 9pm iyi diyolarda orjinal satan bi yer bulamadim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.