Faraza Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #1 Shazam'da bu müziği arattım ama herhangi bir sonuç bulmadı, yardım edebilir misiniz?
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 21 Nisan 2024 #2 Müziği atmamışsın.
Nomrukan Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.616 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #4 Hangi müziği arattınız? Bir de Google Asistan'dan aratmayı deneyin.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.724 Makaleler 27 Çözümler 180 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 21 Nisan 2024 #5 Faraza dedi: Shazam'da bu müziği arattım ama herhangi bir sonuç bulmadı, yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bir müzik yapıldığında Shazam'a da atılmazsa Shazam bulamaz.
Faraza dedi: Shazam'da bu müziği arattım ama herhangi bir sonuç bulmadı, yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bir müzik yapıldığında Shazam'a da atılmazsa Shazam bulamaz.
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.410 Makaleler 8 Çözümler 166 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #6 Hangi müziği arattığınızı bilemeden nasıl yardımcı olabiliriz?
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.724 Makaleler 27 Çözümler 180 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 21 Nisan 2024 #7 UmutMelihAkyol dedi: Hangi müziği arattığınızı bilemeden nasıl yardımcı olabiliriz? Genişletmek için tıkla... Hangi müzik olduğunu bilmediği için aratıyor zaten. Ses'i paylaşırsa bulabiliriz.
UmutMelihAkyol dedi: Hangi müziği arattığınızı bilemeden nasıl yardımcı olabiliriz? Genişletmek için tıkla... Hangi müzik olduğunu bilmediği için aratıyor zaten. Ses'i paylaşırsa bulabiliriz.
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.410 Makaleler 8 Çözümler 166 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #8 Bayram Reis dedi: Hangi müzik olduğunu bilmediği için aratıyor zaten. Ses'i paylaşırsa bulabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bende onu soruyorum. Müziği atsa da biz dinleyip bilebiliriz belki.
Bayram Reis dedi: Hangi müzik olduğunu bilmediği için aratıyor zaten. Ses'i paylaşırsa bulabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bende onu soruyorum. Müziği atsa da biz dinleyip bilebiliriz belki.
Faraza Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #9 UmutMelihAkyol dedi: Bende onu soruyorum. Müziği atsa da biz dinleyip bilebiliriz belki. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim, yanlış etiket yaptığım için ban yedim neyse. Video bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Faraza dedi: Özür dilerim, yanlış etiket yaptığım için ban yedim neyse. Video bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Faraza dedi: Özür dilerim, yanlış etiket yaptığım için ban yedim neyse. Video bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Müzik buymuş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 23 Nisan 2024
UmutMelihAkyol dedi: Bende onu soruyorum. Müziği atsa da biz dinleyip bilebiliriz belki. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim, yanlış etiket yaptığım için ban yedim neyse. Video bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Faraza dedi: Özür dilerim, yanlış etiket yaptığım için ban yedim neyse. Video bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Faraza dedi: Özür dilerim, yanlış etiket yaptığım için ban yedim neyse. Video bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Müzik buymuş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et