Çözüldü SHEIN`den yapılan alışverişte ek ödeme çıkar mı?

• Konuyu başlatan Kyreth
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 131
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kyreth

Centipat
Yer
Auckland
Daha fazla  
Arkadaşlar, şimdi SHEIN'den 1 tane ürün aldım ve gümrük vergisi 90,43 TL ile beraber 241,15 TL ödeme yaptım. Şimdi bunda ekstra bir ödeme, ücret vesaire çıkar mı yoksa sorunsuz gelir mi?

Çözüm
Arkadaşlar, şimdi SHEIN'den 1 tane ürün aldım ve gümrük vergisi 90,43 TL ile beraber 241,15 TL ödeme yaptım. Şimdi bunda ekstra bir ödeme, ücret vesaire çıkar mı yoksa sorunsuz gelir mi?
Sorunsuz gelmesi gerekiyor ama gümrükte bir memura da takılabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam, kafama şu yazı takıldı. Şimdi buradaki %60 gümrük vergisi, zaten benim ödediğim gümrük vergisi değil mi? Ekstra bir şey çıkmaz.

Dosya Ekleri

• 1760113881800.jpeg
    34,5 KB · Görüntüleme: 6
Hocam, kafama şu yazı takıldı. Şimdi buradaki %60 gümrük vergisi, zaten benim ödediğim gümrük vergisi değil mi? Ekstra bir şey çıkmaz.
Senin toplam ödediğin miktar kaç Euro, burada yazan 30 Euro sınırının altındaysan kafana takılmaması gerek matematiksel açıdan fark edeceğin üzere.

Senin toplam ödediğin miktar kaç Euro, burada yazan 30 Euro sınırının altındaysan kafana takılmaması gerek matematiksel açıdan fark edeceğin üzere.
Hocam, benim ödediğim miktar 30 Euro'nun bayağı altında; 5 Euro falan ediyor. Yurt dışından fazla alışveriş yapmadığım için fazla takıldım sanırım. Teşekkür ederim yardım için, çözüm olarak işaretliyorum.

Sen takılma zaten matematiksel anlamda, gümrüktekiler seni beni yalancı çıkartmasın aç gözlülükleriyle yeter bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…