Elektronik Shein indirimli ürünler

Vallahi diyecek laf yok ne diyeyim kardeşim kendi ülkemdeki ürün 700-800 TL Çin'den 100 liraya alıyorum sence normal mi yoksa anormal mı bunları düşünmeden hareket ediyorlar anca.

Vallahi diyecek laf yok ne diyeyim kardeşim kendi ülkemdeki ürün 700-800 TL Çin'den 100 liraya alıyorum sence normal mi yoksa anormal mı bunları düşünmeden hareket ediyorlar anca.

Gümrük vergisi eskiden gümrükçüye yaklanmasa çok az veriyorduk şimdi ise yüzde60 vergi.

Bu arada bataryalı ürünler gelmiyor bilmeyenler vardır belki yazayım dedim.
Eyvah tıraş makinesi alacaktım gelmiyor mu şimdi? Başka gelmeyen neler var hocam kablosuz şarj, tıraş makinesi, tornavida vb, banyoya telefon kabı alacağım gibi, sorun çıkar mı bunlarda?

Eyvah tıraş makinesi alacaktım gelmiyor mu şimdi? Başka gelmeyen neler var hocam kablosuz şarj, tıraş makinesi, tornavida vb, banyoya telefon kabı alacağım gibi, sorun çıkar mı bunlarda?

Bataryalı ise gelmez.

Fiyatlar değişiyor bu arada, peder de bende girdik saat kordonu 30 lira onda bende 96.

Bende tıraş makinesi alacaktım olmuyor hocam. 30 liraydı ama gelmiyormuş maalesef.

Çin'den bir defa bir defa alışveriş yaptım gamepad aldım vergili 580 TL civarıydı şimdi 1600 TL.

Aliexpressten yıllar önce mouse pad aldım büyük dikdörtgen 80 TL'ye hala miss gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…