Elektronik Shein indirimli ürünler

Bende tıraş makinesi alacaktım olmuyor hocam. 30 liraydı ama gelmiyormuş maalesef.
Valla tadım kaçtı hocam sizde bayağı düşmüş fiyat bir de. Her gün ne alacagimi bilemediğim için erteleyip duruyorum yarına kaldı yine.

Amazon.com.tr bunu almıştım aliexpressten 80'e her şey dahil şimdi sadece ürün 1200 TL.

Vallahi tadım kaçtı hocam sizde bayağı düşmüş fiyat bir de. Her gün ne alacagimi bilemediğim için erteleyip duruyorum yarına kaldı yine.
Hocam Çin'den de tıraş makinesi alınmaz be ya kesmez ya da kıl tutar.

Neon led almıştım

Hocam Çin'den de tıraş makinesi alınmaz be ya kesmez ya da kıl tutar.
Babam icindi zaten hocam, philips one blade kullanıyorum ben bıçağı sheinde 200 liraymis orijinal midir sizce? 3 tanesi 1200 normalde Türkiye'de.

Babam icindi zaten hocam, Philips One Blade kullanıyorum ben bıçağı sheinde 200 liraymis orijinal midir sizce? 3 tanesi 1200 normalde Türkiye'de.

Linkini atsana bir.

Bene One Blade alın şimdi 600'dü en son bende var çok iyi kesiyor şarjıda uzun gidiyor.
Şarjı uzun değil hocam 45 dakika sadece 8 saat şarj ediyorsun 45 dk veriyor bende de var kullanıyorum ama keşke uzun olsaydı ben ekstra bıçak ve başlıklarla1150 TL'ye almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…