Elektronik Shein indirimli ürünler

Hocam nasıl çok fazla hesap açılabilir bir yolu var mı?

Gmail aç sonra Google ile bağlan de ben öyle yaptım sonraki ay uygulamayı silip tekrar yükleyip bir 5 hesap daha açacağım.

Hocam kaç günde geldi?

Bu ara herkes alıyor ve gümrükte yoğunluk varmış bir önce siparişim 25 Ekim'de aldım 5 Kasım'da da gelmişti umarım bunblarda hızlı gelir tek sıkıntı beklemek bu Çin'den alışveriş yapınca.

Eskiden gümrükten 3 4 günde geçiyordu. 5 olunca fazla diyorduk. 11 gün bekledi ya şaka gibi. Öbürü de 8 gündür falan bekliyor hala. Minimum 10 günde gelir bu shein siparişleri. Şanslıysan o da.

Eskiden gümrükten 3 4 günde geçiyordu. 5 olunca fazla diyorduk. 11 gün bekledi ya şaka gibi. Öbürü de 8 gündür falan bekliyor hala. Minimum 10 günde gelir bu shein siparişleri. Şanslıysan o da.

Eskiden AliExpress'te 30-60 gün arası değişiyordu oda tabii kargocu çeplemezse ya da PTT bazen dağıtıma çıkarmayıp geri Çin'e gönderiyordu.

Hocam Ali siparişlerimizin hiçbiri 14 günü bile bulmadı.

Eskiden hocam şimdi 1-2 haftada geliyor AliExpress'in Prime zxamanı 2015-16 filan yanlkış hatırlamıyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…