Elektronik Shein indirimli ürünler

Bence bazı ürünlerdede adrese gönderim yapmıyorla geçen kılıf alacaktım bir modelde olmadı.
Olabilir valla da telefon tutucu geçse iyiydi ya. Türkiye'de hangisini alacağımı da bilmiyorum konu açtık bakan olmadı.

Hiçbir tutucu mu geçmiyor.
Normal tutucu geçiyordur herhalde ya. Mıknatıslı alacaktım ben. Mıknatısta ne var da geçmiyor anlamadım pil yok batarya yok. Arabaya çakmakliga 4 çıkışlı telefonu sarj etmek icin alet aldım lazimsa kacirmayin onu.

Markası ne hocam.

Hocam şu fiyat iyi mi sizce. Bir de bu iskambil plastik değil mi?

Yani plastik gibi bir şey hocam, yırtılmıyor ama kenarları çok çabuk yıpranıyor. 2 kartı birbirine sürtünce haşur huşur ses geliyor.

Çakmaklık için olanı soruyorsanız hatırlamıyorum hocam. Arama yerine yazın çıkar zaten, 2 kablo var kendisinde hazır 2 tane de boşta çıkış var.

Hocam bence markası bilindik Ugreen vs alsaydınız.

Hocam ürün bana çok güvenilir gelmedi, inşallah sorun çıkartmaz
Hocam kaliteli alternatif göremedim, ürün bakmaktan dellenince yapistirdim gectim maalesef. Yorumları iyi diye aldım, 120W nasıl verecek anlamadım araba o kadar güç verebiliyor mu emin değilim. Umarım yakmaz telefonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…