Elektronik Shein indirimli ürünler

Bunlar en azından bilindik marka hocam sıkıntı çıkarmaz.

Hocam kaliteli alternatif göremedim, ürün bakmaktan dellenince yapistirdim gectim maalesef. Yorumları iyi diye aldım, 120W nasıl verecek anlamadım araba o kadar güç verebiliyor mu emin değilim. Umarım yakmaz telefonu.
120w ibaresi sahtedir de araba veya telefona zarar vermez inşallah, 120w verse arabanın aküsü 2 güne biter herhalde.

@Eldrithc hocam kaça aldınız bunu, Türkiye'de de kaliteli markaların 200 liraya falan düştüğü oluyor, eğer 300 falan verdiyseniz bence iptal edin.

Bence iptal edip yeni hesapla Ugreen ucuza gelir.

Bence de hocam 30W verse şükür gibi. Bunun kendi kablosunu kullanmali miyim emin değilim. Hocam bunu almadan 200 falandı sepet, 140 liraydı bu galiba. Sepete ekleyince 450 oldu ama 4. ürün olduğu için ekstra sapladı fiyat. Biktigim için aldim geçtim maalesef, 250 falan verdim galiba.

Bence iptal edip yeni hesapla Ugreen ucuza gelir.
Ugrasamam hocam artık kargo çıkti yola sanırım. Ugreen de yoktu ya görsem kesin alırdım link atar mısınız?

Türkiyede benzer fiyatlara ismi bilindik markaların ürünleri var hocam, inşallah dediği değerleri verir.

Yaramadi hocam bu indirim bana, 450 liraya dört parça şey aldık. Umarım telefonu yakmaz ne diyeyim.

Hocam bir iki mesaj önce attım.

Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN

Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilir
tr.shein.com

Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilir
tr.shein.com

tr.shein.com

Küçük modelleri gördüm de nedense o anki camışlıkla büyük alasim geldi hocam. Baktım renkli menkli, volt yazıyor üstünde. Çocuk gibi cezbetti beni. Ayrıca ugreende de 130W yazıyor, nasıl verecek bu değerleri anlamadım arabayi cokertir bu sanki.

Sanırsam arabanında desteklemesi lazım hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…