Mugen_ Kilopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 833 Dün 11:11 #441 Wag7r dedi: Farklı satıcılardan bak birde bende çanta alicaktim gönderilmez dedi aynı ürünü farklı satıcıdan aldım sorun olmadı denemeye değer Genişletmek için tıkla... Satıcı nasıl değiştirebiliyoruz acaba? Motionless IN White dedi: Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilir tr.shein.com Vergisiz 230 TL. Bedava. Genişletmek için tıkla... Indirim buna işlemiyor -_- Ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum ya bu site ayar etti beni Son düzenleme: Dün 11:43
Wag7r dedi: Farklı satıcılardan bak birde bende çanta alicaktim gönderilmez dedi aynı ürünü farklı satıcıdan aldım sorun olmadı denemeye değer Genişletmek için tıkla... Satıcı nasıl değiştirebiliyoruz acaba? Motionless IN White dedi: Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilir tr.shein.com Vergisiz 230 TL. Bedava. Genişletmek için tıkla... Indirim buna işlemiyor -_- Ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum ya bu site ayar etti beni
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.901 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... Dün 11:48 #442 Castor için indirim çoktan bitti geçersiz olacaktır normal olarak. Dawn gibi modeller denenebilir.
Mugen_ Kilopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 833 Dün 11:57 #443 Motionless IN White dedi: Castor için indirim çoktan bitti geçersiz olacaktır normal olarak. Dawn gibi modeller denenebilir. Genişletmek için tıkla... Hmm sınırlı bir indirim olduğunu bilmiyordum. Bir tavsiyen var mıdır hocam o zaman? Bu markalar hakkında pek bilgim yok ne yalan söyleyeyim
Motionless IN White dedi: Castor için indirim çoktan bitti geçersiz olacaktır normal olarak. Dawn gibi modeller denenebilir. Genişletmek için tıkla... Hmm sınırlı bir indirim olduğunu bilmiyordum. Bir tavsiyen var mıdır hocam o zaman? Bu markalar hakkında pek bilgim yok ne yalan söyleyeyim
Wag7r Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 855 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:01 #444 @Mugen_ Hocam çoğunlukla ürünün altında size öneriyor ya da alacağınız şeyi aratın bakın aynısından satan yer var mı diye, misal aldığım çanta altında 2 tane daha satıcı var. Dosya Ekleri Screenshot_20251120-115949.jpg 76,3 KB · Görüntüleme: 39
@Mugen_ Hocam çoğunlukla ürünün altında size öneriyor ya da alacağınız şeyi aratın bakın aynısından satan yer var mı diye, misal aldığım çanta altında 2 tane daha satıcı var.
ardakdrequan Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 446 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-10510U Nvidia GeForce MX250 Cinsiyet Erkek Meslek Mezun Dün 14:27 #445 Bugün 4. siparişimde geldi 10 numara kaldı 5 sipariş daha. tavsiye edilir Dosya Ekleri kkkkkkkkkk.jpg 175,5 KB · Görüntüleme: 28
Mugen_ Kilopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 833 Dün 14:30 #446 Bu site bana kafayı yedirecek lan Tam o kadar uğraştım %60'la 3 ürün %70'le bir ürün alacam, nasıl oldu ne ettiyse gitmiş %70'i kullanmış kaldım öyle.. Uğraştığıma yazık hani. Şeytan diyor aç ikinci bi hesap.. Farklı ne lazım? Telefon numarası mı?
Bu site bana kafayı yedirecek lan Tam o kadar uğraştım %60'la 3 ürün %70'le bir ürün alacam, nasıl oldu ne ettiyse gitmiş %70'i kullanmış kaldım öyle.. Uğraştığıma yazık hani. Şeytan diyor aç ikinci bi hesap.. Farklı ne lazım? Telefon numarası mı?
ardakdrequan Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 446 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-10510U Nvidia GeForce MX250 Cinsiyet Erkek Meslek Mezun Dün 14:32 #447 Mugen_ dedi: Bu site bana kafayı yedirecek lan Tam o kadar uğraştım %60'la 3 ürün %70'le bir ürün alacağım, nasıl oldu ne ettiyse gitmiş %70'i kullanmış kaldım öyle. Uğraştığıma yazık hani. Şeytan diyor aç ikinci bir hesap. Farklı ne lazım? Telefon numarası mı? Genişletmek için tıkla... Ben 6-7 hesap açtım hepsi aynı ad aynı tel.
Mugen_ dedi: Bu site bana kafayı yedirecek lan Tam o kadar uğraştım %60'la 3 ürün %70'le bir ürün alacağım, nasıl oldu ne ettiyse gitmiş %70'i kullanmış kaldım öyle. Uğraştığıma yazık hani. Şeytan diyor aç ikinci bir hesap. Farklı ne lazım? Telefon numarası mı? Genişletmek için tıkla... Ben 6-7 hesap açtım hepsi aynı ad aynı tel.
Mugen_ Kilopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 833 Dün 14:37 #448 ardakdrequan dedi: Ben 6-7 hesap açtım hepsi aynı ad aynı tel. Genişletmek için tıkla... Hocam hani 2-3 anlarım da 6-7 hepsi birden patlar diye tırsmadın mı? Sadece e-posta farklı değil mi?
ardakdrequan dedi: Ben 6-7 hesap açtım hepsi aynı ad aynı tel. Genişletmek için tıkla... Hocam hani 2-3 anlarım da 6-7 hepsi birden patlar diye tırsmadın mı? Sadece e-posta farklı değil mi?
ardakdrequan Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 446 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-10510U Nvidia GeForce MX250 Cinsiyet Erkek Meslek Mezun Dün 14:38 #449 Mugen_ dedi: Hocam hani 2-3 anlarım da 6-7 hepsi birden patlar diye tırsmadın mı? Sadece e-posta farklı değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam sadece 5 sınır olunca başka T.C.'deki isim le iki farklı ad aynı adres farklı Gmail adresleri büyüklü küçüklü yazdım hepsi ucakta filan. Zaten sipariş kabul edildi ve hazırlanıyor dediyse daha da iptal olmaz sistem ilkinde iptal ederdi. Mugen_ dedi: Hocam hani 2-3 anlarım da 6-7 hepsi birden patlar diye tırsmadın mı? Sadece e-posta farklı değil mi? Genişletmek için tıkla...
Mugen_ dedi: Hocam hani 2-3 anlarım da 6-7 hepsi birden patlar diye tırsmadın mı? Sadece e-posta farklı değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam sadece 5 sınır olunca başka T.C.'deki isim le iki farklı ad aynı adres farklı Gmail adresleri büyüklü küçüklü yazdım hepsi ucakta filan. Zaten sipariş kabul edildi ve hazırlanıyor dediyse daha da iptal olmaz sistem ilkinde iptal ederdi. Mugen_ dedi: Hocam hani 2-3 anlarım da 6-7 hepsi birden patlar diye tırsmadın mı? Sadece e-posta farklı değil mi? Genişletmek için tıkla...
Mugen_ Kilopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 833 Dün 14:40 #450 ardakdrequan dedi: Yok hocam sadece 5 sınır olunca başka T.C.'deki isim le iki farklı ad aynı adres farklı Gmail adresleri büyüklü küçüklü yazdım hepsi ucakta filan. Zaten sipariş kabul edildi ve hazırlanıyor dediyse daha da iptal olmaz sistem ilkinde iptal ederdi. Genişletmek için tıkla... Sahi e-posta adresini doğrulamayı bile istemiyor değil mi... Girdin kanıma Zaten alacağım belki 1 bilemedin 2 şey var.
ardakdrequan dedi: Yok hocam sadece 5 sınır olunca başka T.C.'deki isim le iki farklı ad aynı adres farklı Gmail adresleri büyüklü küçüklü yazdım hepsi ucakta filan. Zaten sipariş kabul edildi ve hazırlanıyor dediyse daha da iptal olmaz sistem ilkinde iptal ederdi. Genişletmek için tıkla... Sahi e-posta adresini doğrulamayı bile istemiyor değil mi... Girdin kanıma Zaten alacağım belki 1 bilemedin 2 şey var.