Elektronik Shein indirimli ürünler

Sahi e-posta adresini doğrulamayı bile istemiyor değil mi?.. Girdin kanıma zaten alacağım belki 1 bilemedin 2 şey var.

Ben doğruladım 100 puan için.

Sahi e-posta adresini doğrulamayı bile istemiyor değil mi?.. Girdin kanıma zaten alacağım belki 1 bilemedin 2 şey var.

Örneğin 10 tane kırılmaz cam seti aldım 50 TL'ye tanesi 5 TL buradatanesi 200-300 TL camların.

Telefon camı değil mi? O telefondan telefona bayagı değişen bir şey değil mi ya fazla almak doğru mu acaba?

Kırılmaz cam 10'lu pket halinde idi aldım direk.

Sahi e-posta adresini doğrulamayı bile istemiyor değil mi... Girdin kanıma Zaten alacağım belki 1 bilemedin 2 şey var.
E-posta adresini rastgele mi yazıyorsunuz? E-posta yoksa nasıl hesap açılıyor?

Türkiye'ye dün gece iniş yapmış acaba kaç gün bekletecekler merak ediyorum... PTT veya kargoist ile geliyormuş sanırım doğru mudur?

@ardakdrequan

Aras ile geldi benimki. Yaşadığınız yere değişebiliyor burada aras dışındakiler olmadığından aras ile geliyor.

Ya hocam bu sizin başta paylaştığınız tornavida setini alayım diyorum ama adrese yollamamaz diyip duruyor. Siz alabildiniz mi acaba?
Hocam başka setler de var onlara bakabilirsiniz bazı ürünleri yasak olmamasına rağmen kabul etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…