Hocam hayırlı olsun, o kadar şeyin de sağlam gelip anahtarlığın bozulması daKargolarım geldi, tüm ürünler de kaliteli bayağı. Şubat ayında 335 liraya aldığım tetik tuşunu buradan aldım bir de tıpatıp aynısı geldi, Trendyol bayağı kazızklamış beni. Kablolar da gayet güzel, DAC'ları henüz test etmedim. Poker kartları da güzel, kaliteli bayağı. Mini kamera aldım oda güzel duruyor henüz test etmedim. USB hub biraz kalitesiz duruyor ama portları sağlam. Anahtarlıklar kalitesiz geldi biraz, biri bozuldu bile galiba hatta.
Kargolarım geldi, tüm ürünler de kaliteli bayağı. Şubat ayında 335 liraya aldığım tetik tuşunu buradan aldım bir de tıpatıp aynısı geldi, Trendyol bayağı kazızklamış beni. Kablolar da gayet güzel, DAC'ları henüz test etmedim. Poker kartları da güzel, kaliteli bayağı. Mini kamera aldım oda güzel duruyor henüz test etmedim. USB hub biraz kalitesiz duruyor ama portları sağlam. Anahtarlıklar kalitesiz geldi biraz, biri bozuldu bile galiba hatta.
Tam oturmayabilir hocam, ekran oranları yakın olsa bile kalınlık ve köşe şeklinden uymayabilir belki. yada üstte hoparlör varsa orayı kapatabilir kılıf. Ben normalde balatro'lu kart alacaktım ama 100 liraya geliyordu 36 liraya morlu bir tane aldım.Kartları atar mısın? Bir de NP1 için kırılmaz cam baktım da, bu boyutta yok gibi bir şey. Hep iPhone için var. iPhone Air'dan bir tık büyük NP1, az boşluk olacak şekilde olur diye tahmin ediyorum. Sen ne dersin.
Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
Kamera linki
Ödeme ekranını adres gözükmeyecek şekilde SS atabilir misiniz hocam ne eksik bakayım isterseniz.
Evet, o kısımı girince puan uygulama falan gözüküyor. Fiyatın kaça düşeceğini denemek için sallayın isterseniz birşeyler.Adresi girme bölümünde 520 TL gözüküyordu o yüzden hiç adresle uğraşmamıştım, adres kayıt etmek zorunlu mu?
Düzenleme: bilmediğim bir şekilde bir anda 119 tl oldu.Evet, o kısımı girince puan uygulama falan gözüküyor. Fiyatın kaça düşeceğini denemek için sallayın isterseniz birşeyler.
Bu arada kamerayı da beğendim, kurulumu 5dk sürdü gecikmesi az görüntü kalitesi yeterli. Haraket ve gece görüş modları var kamera haraket tespit edince bildirim atıyor 2 tür bildirimi var birisi kamera oynadı diye diğeri de kameranın önünden biri geçti/hareketlilik oldu diye. Gece görüşünde de loş ışıkta iyi gösteriyor. 240-480p gibi bir kalitesi var ama insanın eli yüzü ayırt ediliyor rahatça. 29 liraya almıştım kamerayı bu arada.
Evet, o kısımı girince puan uygulama falan gözüküyor. Fiyatın kaça düşeceğini denemek için sallayın isterseniz bir şeyler.
Bu arada kamerayı da beğendim, kurulumu 5dk sürdü gecikmesi az görüntü kalitesi yeterli. Hareket ve gece görüş modları var kamera hareket tespit edince bildirim atıyor 2 tür bildirimi var birisi kamera oynadı diye diğeri de kameranın önünden biri geçti/hareketlilik oldu diye. Gece görüşünde de loş ışıkta iyi gösteriyor. 240-480p gibi bir kalitesi var ama insanın eli yüzü ayırt ediliyor rahatça. 29 liraya almıştım kamerayı bu arada.
Tam oturmayabilir hocam, ekran oranları yakın olsa bile kalınlık ve köşe şeklinden uymayabilir belki. Ya da üstte hoparlör varsa orayı kapatabilir kılıf. Ben normalde Balatro'lu kart alacaktım ama 100 liraya geliyordu 36 liraya morlu bir tane aldım.
Kartların linki: https://tr.shein.com/1-Set-High-End-Waterproof-Poker-Cards-Waterproof-Playing-Cards-Plastic-Playing-Cards-Durable-Flexible-Suitable-For-Magic-Gambling-Parties-And-Collectors-Valentine-s-New-Year-Gift-p-50105291.html?src_identifier=st=2`sc=1 set yüksek kaliteli poker kartları`sr=0`ps=1&src_module=search&src_tab_page_id=page_home1764005133783&mallCode=1&pageListType=4&imgRatio=1-1&detailBusinessFrom=0-2&pageListType=4
Link çalışmıyor nedense, aratma yerine "1 set yüksek kaliteli poker kartları" yazarsanız çıkıyor hocam.
Tam oturmayabilir hocam, ekran oranları yakın olsa bile kalınlık ve köşe şeklinden uymayabilir belki. Ya da üstte hoparlör varsa orayı kapatabilir kılıf. Ben normalde Balatro'lu kart alacaktım ama 100 liraya geliyordu 36 liraya morlu bir tane aldım.
29 TL mi yuh, onu da atar mısın bakalım.
Ben de bu kartları düşünüyordum, hangisi sence.
NP1'in ekranı daha büyük, az farkla. Ondan dolayı kırılmaz cam az bir farkla küçük gelecek. Ondan da sorun olmaz zaten. Dediğin gibi hoparlör kısmını kapatabilir, o yüzden bir tık aşağı doğru takabilirim.
Evet, o kısımı girince puan uygulama falan gözüküyor. Fiyatın kaça düşeceğini denemek için sallayın isterseniz bir şeyler.
Bu arada kamerayı da beğendim, kurulumu 5dk sürdü gecikmesi az görüntü kalitesi yeterli. Hareket ve gece görüş modları var kamera hareket tespit edince bildirim atıyor 2 tür bildirimi var birisi kamera oynadı diye diğeri de kameranın önünden biri geçti/hareketlilik oldu diye. Gece görüşünde de loş ışıkta iyi gösteriyor. 240-480p gibi bir kalitesi var ama insanın eli yüzü ayırt ediliyor rahatça. 29 liraya almıştım kamerayı bu arada.
Hocam kargo garantisi mevzusu ne biraz özetleyebilir misiniz? Gerek var mı?