Ardarsln7 Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:39 #21 Lskow dedi: Yok hocam uyarı veriyordu boşaymış. Boşa yani o uyarılar evdeyseniz ve gelmediyse. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürdü bu uyarı günü peki ben de evdeydim çünkü hafta sonunda direk iptal olmuş paketim.
Lskow dedi: Yok hocam uyarı veriyordu boşaymış. Boşa yani o uyarılar evdeyseniz ve gelmediyse. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürdü bu uyarı günü peki ben de evdeydim çünkü hafta sonunda direk iptal olmuş paketim.
Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.148 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:42 #22 Ardarsln7 dedi: Ne kadar sürdü bu uyarı günü peki ben de evdeydim çünkü hafta sonunda direk iptal olmuş paketim. Genişletmek için tıkla... 2-3 gün.
Ardarsln7 dedi: Ne kadar sürdü bu uyarı günü peki ben de evdeydim çünkü hafta sonunda direk iptal olmuş paketim. Genişletmek için tıkla... 2-3 gün.
Ardarsln7 Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:52 #23 Lskow dedi: 2-3 gün. Genişletmek için tıkla... tamamdır tesekkür ederim hocam hayırlı olsun size de.
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.804 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:22 #24 Yanlış bilmiyor isem o uyarılar yurt dışından gelen kargonun yurt içindeki gönderi merkezine gelememesinden oluyordu hocam bende Temu'dan sipariş ettiğimde böyle bildirimler almıştım lakin tüm ürünlerim geldi. Lskow dedi: Yok hocam uyarı veriyordu boşaymış. Boşa yani o uyarılar evdeyseniz ve gelmediyse. Genişletmek için tıkla...
Yanlış bilmiyor isem o uyarılar yurt dışından gelen kargonun yurt içindeki gönderi merkezine gelememesinden oluyordu hocam bende Temu'dan sipariş ettiğimde böyle bildirimler almıştım lakin tüm ürünlerim geldi. Lskow dedi: Yok hocam uyarı veriyordu boşaymış. Boşa yani o uyarılar evdeyseniz ve gelmediyse. Genişletmek için tıkla...