settheboss Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, fren ve hidrolik yağı satın aldım ama bisiklet için kullanacağım. bisiklete özel üretilenler ile aralarında çok fark oluyor mu, yardımcı olursanız sevinirim? Aldığım ürünü aşağıya bırakıyorum. Shell Fren Ve Debriyaj Hidrolik Yağı Dot 4 - 500 ml - Fiyatı, Yorumları Shell Fren Ve Debriyaj Hidrolik Yağı Dot 4 - 500 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Arkadaşlar merhaba, fren ve hidrolik yağı satın aldım ama bisiklet için kullanacağım. bisiklete özel üretilenler ile aralarında çok fark oluyor mu, yardımcı olursanız sevinirim? Aldığım ürünü aşağıya bırakıyorum. Shell Fren Ve Debriyaj Hidrolik Yağı Dot 4 - 500 ml - Fiyatı, Yorumları Shell Fren Ve Debriyaj Hidrolik Yağı Dot 4 - 500 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.958 Makaleler 1 Çözümler 10 26 Ağustos 2024 #2 Bisiklet için bilmiyorum ama DOT x kısmı uyuyorsa sorun olmaz. Artı 0 Eksi
KS KS settheboss Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #3 Teknoyms dedi: Bisiklet için bilmiyorum ama DOT x kısmı uyuyorsa sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam bende şimdi öğrendim shimano için mineral bazı diğer markalar için dot kullanması gerektiği söyleniyor Artı 0 Eksi
Teknoyms dedi: Bisiklet için bilmiyorum ama DOT x kısmı uyuyorsa sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam bende şimdi öğrendim shimano için mineral bazı diğer markalar için dot kullanması gerektiği söyleniyor
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.958 Makaleler 1 Çözümler 10 26 Ağustos 2024 #4 settheboss dedi: Hocam bende şimdi öğrendim shimano için mineral bazı diğer markalar için dot kullanması gerektiği söyleniyor Genişletmek için tıkla... Bende az önce aynı forumu okuyordum. Uyuyorsa koyun hocam yoksa riske gerek yok. Artı 0 Eksi
settheboss dedi: Hocam bende şimdi öğrendim shimano için mineral bazı diğer markalar için dot kullanması gerektiği söyleniyor Genişletmek için tıkla... Bende az önce aynı forumu okuyordum. Uyuyorsa koyun hocam yoksa riske gerek yok.
KS KS settheboss Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #5 Teknoyms dedi: Bende az önce aynı forumu okuyordum. Uyuyorsa koyun hocam yoksa riske gerek yok. Genişletmek için tıkla... Mineral yağ sipariş verdim hocam diski falan bozmayalım yanlış yağ koyup Artı 0 Eksi
Teknoyms dedi: Bende az önce aynı forumu okuyordum. Uyuyorsa koyun hocam yoksa riske gerek yok. Genişletmek için tıkla... Mineral yağ sipariş verdim hocam diski falan bozmayalım yanlış yağ koyup