Shenzen Audio alışverişinde hala vergisiz alınabiliyor mu?

AliExpress de cainiao ile gönderiyor diye biliyorum. Alideki gibi PTT'ye verilirse çok vergi ödersin.

AliExpress de cainiao ile gönderiyor diye biliyorum. Alideki gibi PTT'ye verilirse çok vergi ödersin.
Aliexpressten hiç alışveriş yapmadım. Cainiao sitesinde yurtiçi yazıyor ama sürekli ptt'yi gördüm. Ptt mi kargoyu inceliyor burda? Diğer kargo firmalarının cainiao'dan farkları neler?

Aliexpressten hiç alışveriş yapmadım. Cainiao sitesinde yurt içi yazıyor ama sürekli PTT'yi gördüm. PTT mi kargoyu inceliyor burada? Diğer kargo firmalarının Cainiao'dan farkları neler?

Hocam PTT kısacası kafasına göre vergi çıkarıyor. Ürünün %90'ı kadar da çıkarabilir, %50 kadarı da çıkabilir. Daha geçen aliexpressten alışveriş yaptım, cainiao ile geldi ve PTT'ye verildi. AliExpress olduğu için vergi ödemedim.

Ben ürünü aliexpressten almadım ama firma Cainiao'ya verdi. Satın alım sırasında TC vs. bilgileri istendi.

Ben ürünü aliexpressten almadım ama firma Cainiao'ya verdi. Satın alım sırasında T.C. vs. bilgileri istendi.

Hocam şimdi cainiao mu PTT ile anlaşmalı, AliExpress mi PTT ile anlaşmalı bilmiyorum. O yüzden yanlış bilgi de vermeyeyim, ama ihtmalden bahsediyorum. Başka kargoya da verilebilir.

Hocam şimdi cainiao mu PTT ile anlaşmalı, AliExpress mi PTT ile anlaşmalı bilmiyorum. O yüzden yanlış bilgi de vermeyeyim, ama ihtmalden bahsediyorum. Başka kargoya da verilebilir.
Anladım, o zaman göreceğiz, gümrüğe takılırsa ürün yandı gibi duruyor şuan da

Ürün bedeli 10 dolar gösterdilerse çok vergi çıkmaz inşallah.

Ürün bedeli 10 dolar gösterdilerse çok vergi çıkmaz inşallah.
Bakalım umudumuz o yönde ama biraz araştırdıklarım doğrultusunda gümrükte ki çalışanın ruh haline de bağlı olarak ürünü geçirmeyip bu ürünün fiyatı 27 eurodan fazla diyebiliyorlarmış. Öyle bir durum yaşanırsa benden ürün dekontlarını istediklerinde olması gereken tutarı öğrenecekleri için 191 dolar üzerinden vergilendirme vs. yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…