Evet hocam. Email yoluyla her türlü kolaylığı sağlıyorlar. Yunn Express ile göndermelerini istedim fakat bana ürünü 4px diye bir firma ulaştırdı. Ürün bir süre gümrükte bekledi tam ümitler tükeniyordu ki handed over tark ibaresini okudum. Tark Aras Kargo'nun kodu bu arada. Belirli yerlere yunn Express ile gönderemiyorlar sanırım.
Ürüne gelecek olursak ürünü xduoo XG 50 Pro3 isimli masaüstü DAC ile kullandım dün bayağı hoşuma gitti normalde HyperX Cloud2 kullancısıyım. Ben genelde CS2 oynuyorum. FPS oynacaksanız çözünürlüğü ve lokasyon tespiti açısından muazzam. Oyun içi sesler HyperX'e göre biraz daha yapay nasıl diyeyim tiz kalıyor. 2016'dan beri Cloud2 kullandığımdan kulağım ona alışmış da olabilir. Müzik de dinlerim diyorsanız ve bas seven birisiyseniz bence kulaklık bas konusunda yetersiz. Müzik ve oyun için birlikte kullanılacak bir IEM değil fakat FPS oyunları için biçilmiş kaftan. Müzik tarafında ben yine kulak üstü kulaklığıma dönerim diye düşünüyorum. Kendi kablosu tek kelime ile harika. Ben orta boy ear tips ile kullanıyorun içinden 3 boy çıkıyor. Eartipsleri daha iyi olabilirmiş açıkçası o yüzden ekstra bir eartips masrafı daha yapılacak gibi duruyor. Spnfit W1 almayı düşünüyorum. Bir küçük daha masrafı var. 10 üzerinden puanla bana dersen hocam oyun tarafı 9, müzik tarafı 7.5 filan verilir.