Shenzen Audio vergi ödetiyor mu?

222744

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
5
Selam arkadaşlar, Shenzhen Audio'nun kendi mağazasından Moondrop CHU II almaya niyetliyim fakat vergi mevzusu kafama takıldı. Web sitelerinde kendiniz ödüyorsunuz diyor, internette yarısı ödersiniz yarısı ödemezsiniz diyor, beni bir aydınlatabilecek var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Forumda vergisiz ürün alan çok kişi var ama kimse vergi ödemeyeceğinizin garantisini veremez.

Forumda vergisiz ürün alan çok kişi var ama kimse vergi ödemeyeceğinizin garantisini veremez.
Garantisinden ziyade genel ödüyor mu ödemiyor mu onu öğrenmeye çalışıyorum ya, o sizin attığınız aliexpresslinki 200tl artınca gözüm korktu

Garantisinden ziyade genel ödüyor mu ödemiyor mu onu öğrenmeye çalışıyorum ya, o sizin attığınız aliexpresslinki 200TL artınca gözüm korktu

Bende alışveriş yaptım vergi ödemedim. Mail atıp ücreti düşük yazmalarını isteyebilirsiniz yardımcı oluyorlar. Attığım da illaki yeniden indirime girecektir 3-4 aydır indirime giriyor arada.

Bende alışveriş yaptım vergi ödemedim. Mail atıp ücreti düşük yazmalarını isteyebilirsiniz yardımcı oluyorlar. Attığım da illaki yeniden indirime girecektir 3-4 aydır indirime giriyor arada.
Almaya niyetlendiydim tam elimde kaldı ya :/

Yaz döneminde cok indirim oluyor aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz. Döviz artmıyor bu aralar.
Sene sonu tahminleri de pek ılımlı dolar konusunda, acelem yok gibi ama takip edesim de yok öyle hep.

Shenzen Audio'ya mail atıp gümrük mevzusunu sormayı deneyebilirsin bir.
Attım da sanırım saat mevzuları sebepli akşama anca görecekler gibi maili.

Konuştum, siparişi verdim, Allah Kerim, güncelleyeceğim
@316874

Son düzenleme:
Kanka sipariş aşaması nasıl oldu vergi ödedinmi ayrıca bu maili hangi adrese nereden atıyoruz beni bir aydınlatabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…