Shenzhenaudio.com vergi ödemesi nasıl oluyor?

AdemKE

Hectopat
1755694297485.png

Merhaba shenzhenaudio'dan bu kulaklığı sipariş etmeyi düşünüyorum. İlk kez buradan alışveriş yapacağım. Biraz araştırdım anladığım kadarıyla ürün fiyatını az gösterip gümrüğe takılmaması ve vergi ödenmemesi sağlanabiliyormuş. Önceden hala da var galiba. Burada ödeme ekranında ön ödemeli vergi çıkıyor. Ben sipariş verdiğimde kartımdan bu ücret de çekilmiyor mu? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Herhangi bir problem yaşar mıyım?

Bahsettiğim durum bu konuda bahsedilmiş asıl merak ettiğim ben buradan ödemeyi yaptığımda kartımdan ne kadar çekileceği. Siparişin ardından da konuda yazan maili gönderecektim.

O bahsettiğim durum hala geçerliyse ürünün fiyatı 55 dolara geliyor 2300 TL civarına çok iyi olurdu vallahi. Yapılamadığı senaryoda Amazon tercih etmeyi düşünüyorum ben de.

Yok hocam şimdilik iptal ettim o işi. Elde Moondrop Chu II var onu kullanıyorum aynı siteden onun filterı bozulmuştu onu sipariş verdim ondan devam ediyorum. 5 dolar bir şeydi getirttiğim şey 3 dolar da vergisi çıktı. Yaklaşık 10-12 günde teslim aldım ürünü benim beklediğimden bayağı hızlı çalışıyorlar. Sanırım fiyatı gümrükte az gösterebilme seçeneğin var bu sitede yine parasını ödüyorsun da vergisini tam ürün fiyatı ödedikten sonra o iş nasıl olacak pek anlamadım dolayısıyla pek uğraşmak istemedim. Detaylı bir bilgi edinebilirsem başka zaman tekrar değerlendirebilirim duruma göre şu anlık Chu II işimi görüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı