The_rain_master Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.282 Çözümler 6 23 Temmuz 2025 #81 Jetstream CAT dedi: Anladım teşekkür ederim adresin aynı olduğunu nereden teyit ediyorum peki Bu arada benim kargo daha uzun süredir bekliyor 18 Haziran'dan beri. Genişletmek için tıkla... Hocam gelen mail zaten adresiniz aynı mı diye soruyor ona cevap yazacaksınız.
Jetstream CAT dedi: Anladım teşekkür ederim adresin aynı olduğunu nereden teyit ediyorum peki Bu arada benim kargo daha uzun süredir bekliyor 18 Haziran'dan beri. Genişletmek için tıkla... Hocam gelen mail zaten adresiniz aynı mı diye soruyor ona cevap yazacaksınız.
babag990 Yoctopat Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #82 Deiinzz dedi: Ben daha yeni space travel aldım, gümrükten vs sorunsuz geçti. Haftaya da elime ulaşacak. Genişletmek için tıkla... Ben de space travel 2 almayı düşünüyorum siparişi nasıl verdiniz? Yardımcı olabilir misiniz?
Deiinzz dedi: Ben daha yeni space travel aldım, gümrükten vs sorunsuz geçti. Haftaya da elime ulaşacak. Genişletmek için tıkla... Ben de space travel 2 almayı düşünüyorum siparişi nasıl verdiniz? Yardımcı olabilir misiniz?
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.179 8 Ekim 2025 #83 Güncel olarak ürün alan var mı gönderiyorlar mı sorunsuz vergi çıkıyor mu IEM sipariş vereceğim?
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.189 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ekim 2025 #84 Kastanbolu dedi: Güncel olarak ürün alan var mı gönderiyorlar mı sorunsuz vergi çıkıyor mu IEM sipariş vereceğim? Genişletmek için tıkla... Sorun çıkar yüksek ihtimal, ve en son shipping ücreti eklenmişti.
Kastanbolu dedi: Güncel olarak ürün alan var mı gönderiyorlar mı sorunsuz vergi çıkıyor mu IEM sipariş vereceğim? Genişletmek için tıkla... Sorun çıkar yüksek ihtimal, ve en son shipping ücreti eklenmişti.
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.179 8 Ekim 2025 #85 egemebb dedi: Sorun çıkar yüksek ihtimal, ve en son shipping ücreti eklenmişti. Genişletmek için tıkla... Vergi ücreti sepet de çıkıyor evet. 20 Dolar Bunu da ödesem şimdi ona rağmen sıkıntımı çıkar? 30 Euro geçtiği için?
egemebb dedi: Sorun çıkar yüksek ihtimal, ve en son shipping ücreti eklenmişti. Genişletmek için tıkla... Vergi ücreti sepet de çıkıyor evet. 20 Dolar Bunu da ödesem şimdi ona rağmen sıkıntımı çıkar? 30 Euro geçtiği için?