vanessathelover Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Ağustos 2024 #1 Sherlock Holmes Chapter One steam da 137 liraya düşmüş, alınacak bir oyun mu almalı mıyım?
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.831 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #2 vanessathelover dedi: Sherlock Holmes Chapter One steam da 137 liraya düşmüş, alınacak bir oyun mu almalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Çıktığı ilk gün oynamıştım, sarmıyor. Onun yerine eski Sherlock oyunlarına yönelebilirsiniz, daha çok sarıyor onlar.
vanessathelover dedi: Sherlock Holmes Chapter One steam da 137 liraya düşmüş, alınacak bir oyun mu almalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Çıktığı ilk gün oynamıştım, sarmıyor. Onun yerine eski Sherlock oyunlarına yönelebilirsiniz, daha çok sarıyor onlar.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 23 Ağustos 2024 #3 vanessathelover dedi: Sherlock Holmes Chapter One steam da 137 liraya düşmüş, alınacak bir oyun mu almalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Sinking City oynayıp sevdiysen Chapter One'ı da seveceğini düşünüyorum. Çünkü yapı olarak birbirilerine bayağı benziyorlar. Şahsen hem Sinking City'i hem de Chapter One'ı sevememiştim açık dünya yapısına sahip oldukları için.
vanessathelover dedi: Sherlock Holmes Chapter One steam da 137 liraya düşmüş, alınacak bir oyun mu almalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Sinking City oynayıp sevdiysen Chapter One'ı da seveceğini düşünüyorum. Çünkü yapı olarak birbirilerine bayağı benziyorlar. Şahsen hem Sinking City'i hem de Chapter One'ı sevememiştim açık dünya yapısına sahip oldukları için.