Sherlock Holmes oyun önerisi

R1eques

Hectopat
Daha fazla  
Sherlock kitaplarini okudum filmlerini izledim konuya aşinayım şu anda indirimde oyunları var.
Sherlock Holmes the devil's daughter.
Sherlock Holmes crimes and punishments.
Sherlock Holmes chapter One.
Bu oyunlari almayi dusunuyorum ama hangisini alayim hepsini mi alayim bilmiyorum. Bana bir akil verin değer mi?

yani o fiyata değermi bilemiyorum lakin arasından en iyi oyunu bence Sherlock Holmes The Awakened

Yani o fiyata değer mi bilemiyorum lakin arasından en iyi oyunu bence Sherlock Holmes the awakened.

Kanka o herkese gore farklilik gosteriyor cok yakinimda bana the awakenedin kotu oldugunu eski oyunlarin daha iyi oldugunu söyledi Sherlock serisini seviyorum ama arka arkaya 3 oyun bitirecegimi sanmiyorum alip bekletmek icinde 100 TL bayilmak istemiyorum o yuzden sadece chapter One alacak gibiyim. Bu oyundada deneyimlemis olurum bir dahakinede awakenedi alirim.

Chaper One ile devils daughter arasında kaldım. Nasıl oyun Chapter One?

Chaper One ile devils daughter arasında kaldım. Nasıl oyun chapter One?

Chapter One oynamadım kanka konusu beni sarmadı yani genc Sherlock'un annesinin ölümünü araştırıyor watson yok jonathan diye hayalet var ama devils daughter bal dök yala.

Crimes and punishments öneririm.

Chapter One oynamadım kanka konusu beni sarmadı yani genc Sherlock'un annesinin ölümünü araştırıyor watson yok jonathan diye hayalet var ama devils daughter bal dök yala.

Crimes and punishments öneririm.

Hem chapter öne hem devils daughter aldım cashback falan 56TL tuttu zam gelir herhalde, zaten yazdığınızda indirim bitmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…