Sherlock Holmes oyunları alınır mı?

Furkan771

Femtopat
Daha fazla  
Epic Games indirimlerine göz atarken Sherlock Holmes oyunlarına denk geldim crimes and punishments ve the devil's daughter oyunları kütüphanemde mevcutmuş diğer oyunlardan chapter One 30 TL the awekened ise 150 TL sizce bu iki oyunda alınır mı bu aralar çok dedektifli bulmacalı oyun oynamak istiyorum eğer gizemi bulmacaları güzelse hepsine şans vereceğim son olarak belirli bir oynama sırası var mı hangisinden başlamalıyım hepsini alırsam?

Sherlock sever olarak nefret ettiğim oyun. Uğraşmamak için ne varsa yapmışlar: Ara sahnelerde kamera sabit hiçbir uğraş yok, diyaloglar robot gibi, ses sistemi sıkıntı yankı yapabiliyor, kapalı ortamlarda bile canlılık 0, Sherlock karakterinin hiçbir ayırt edici veya ilgi çekici bir tarafı yok tipi bile belli ediyor FIFA'daki 60'lık elemanlar gibi, texturelar berbat, dedektiflik kısımlarında örneğin bir nesne incelerken sadece fareyi belli bir kısma getirmen gerekiyor Sherlock kendisi konuşuyor. Tek artısı oyunun Türkçe alt yazılı olması ki o da amatör geldi.

Nefret ettiğim oyun derken 4 oyun örnek gösterdim hepsinden mi nefret ediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…