Sherlock Holmes Oyunları Alınır mı?

Bu oyunların tarihimize en yakını Devil's Daughter dolayısıyla grafiksel açıdan diğer oyunlardan daha iyi. Birkaç SH kitabını okudum ama oyununu bir dostumun önerisiyle deneyip anında silmiştim. L.A Noire, Murdered veya The Wolf Among Us bu türe yakın daha kaliteli seçenekler.

Bir de sana özel bir öneri yapmak istiyorum, İngilizcen varsa Doki Doki Literature Club'a bir bakar mısın. Düşüncelerini merak ediyorum.

Bu oyunların tarihimize en yakını Devil's Daughter dolayısıyla grafiksel açıdan diğer oyunlardan daha iyi. Birkaç SH kitabını okudum ama oyununu bir dostumun önerisiyle deneyip anında silmiştim.
Bu hoşuma gitmedi işte Çünkü oyunun oynayışı fena gözükmüyordu. Hikaye ve akışı nasıldır bilemem tabii.

L.A Noire, Murdered veya The Wolf Among Us bu türe yakın daha kaliteli seçenekler.
L.A. Noire'yi bitirip incelemiştim. Gerçekten muazzam güzel bir oyun. Murdered'in hikayesi çok hoşuma gitti ve beni heyecanlandırdı, daha önceden listemde vardı zaten. The Wolf Among Us biraz çizgi roman edası var. Çizgi romanları hiç sevmem ama bu oyunun işleyişi fena değilmiş. Murdered ve -eğer karar verirsem.- SH oyunlarından birinden sonra oynayabilirim. Heavy Rain çok hoşuma gitti ancak zihnimde ''Playstation'un Faydaları'' adlı bir kamu spotu çıkıveriyor.

Piyasada fazla polisiye oyunu yok ve bu beni üzdü doğrusu. Kitap piyasasına damga vurmuş bir türün oyunlarda olmaması -genelde oluyordu çünkü- beni şaşırttı doğrusu.

Bir de sana özel bir öneri yapmak istiyorum, İngilizcen varsa Doki Doki Literature Club'a bir bakar mısın. Düşüncelerini merak ediyorum.
Bunu bilerek yaptın sanırım. Yok daha vakti değil

Oyunu da güzel. Tüm kitaplarını okumuş biri olarak günümüzde geçen dizisini de izlersen çok memnun ve etkisinde kalacağını düşünüyorum.

Kitap piyasasına damga vurmuş bir türün oyunlarda olmaması -genelde oluyordu çünkü- beni şaşırttı doğrusu.

Genelde böyle olduğunu düşünmüyorum. Metro, Witcher, R6S ve Yüzüklerin Efendisi dışında iki dünyada da kendine yer bulabilen oyun yok sanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…