Çözüldü Sherlock Holmes: The Devil's Daughter Steam'de açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

uyman

Picopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
nvidia gtx 1660 süper
İşlemci
ryzen 5
Merhaba. Steam'den almış olduğum ismi başlıkta yazan oyunu, oyna butonuna bastığım zaman çalışıyor diyor aradan 3 saniye geçince sanki hiç butona basmamışım gibi gene oyna butonu çıkıyor ve herhangi bir oyun açılımı da gerçekleşmiyor. Buyurun. Rica etsem oyunu nasıl açabileceğimi söyler misiniz?log

Çözüm
Deneyin bakalım.

Aşağıdaki konumdan belirtilen DLL dosyalarını kaldırın.

Daha sonra Visual C++ 2012 paketini (VSU4\vcredist_arm.exe hariç) hem x86 hem de x64 olacak şekilde kurun. Kurulum esnasında hata alacak olursanız Denetim Masası üzerinden 2012 paketlerini onarın.

dosyasının hangisi olduğundan emin değilim

Oyuna ait birden fazla .exe dosyası varsa hepsi için rapor oluşturmayı deneyebilirsiniz. Yukarıdaki çözüm ise yaramazsa tabii.

Pardon, konumu eklemeyi unutmuşum. Düzenliyorum;

C:\Windows\SysWOW64\msvcp110.dll
C:\Windows\System32\msvcp110.dll

@uyman

Sildikten sonra Visual 2012 paketini yukarıda belirttiğim şekilde kurun.

Oyna butonuna bastığımda görev yöneticisine herhangi bir exe düşmüyor bu yüzden oyunun tam olarak exe dosyasının hangisi olduğundan emin değilim dosya konumuna girip tüm dosyalara tek tek bakıp bulabildiğim tek exe dosyası bu ona da sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır dediğimde şöyle bir hatayla karşılaşıyorum.

Dosya Ekleri

• hatata.png
    20,3 KB · Görüntüleme: 42
Deneyin bakalım.

Aşağıdaki konumdan belirtilen DLL dosyalarını kaldırın.

Daha sonra Visual C++ 2012 paketini (VSU4\vcredist_arm.exe hariç) hem x86 hem de x64 olacak şekilde kurun. Kurulum esnasında hata alacak olursanız Denetim Masası üzerinden 2012 paketlerini onarın.

dosyasının hangisi olduğundan emin değilim

Oyuna ait birden fazla .exe dosyası varsa hepsi için rapor oluşturmayı deneyebilirsiniz. Yukarıdaki çözüm ise yaramazsa tabii.

Pardon, konumu eklemeyi unutmuşum. Düzenliyorum;

C:\Windows\SysWOW64\msvcp110.dll
C:\Windows\System32\msvcp110.dll

@uyman

Sildikten sonra Visual 2012 paketini yukarıda belirttiğim şekilde kurun.

Son düzenleme:
Çözüm

Oldu çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…