d4irea Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adamdan yapınca oluyor, sadece bu videoda kullandığı yer güvenli midir? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2023
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adamdan yapınca oluyor, sadece bu videoda kullandığı yer güvenli midir?
Ellie7091 Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 838 Çözümler 4 29 Kasım 2023 #2 Hangi platformdan oyun oynayacaksınız? Onu bilmiyorum ama steamse PS3 kolu ayarlar kısmından ekleniyordu.
Hangi platformdan oyun oynayacaksınız? Onu bilmiyorum ama steamse PS3 kolu ayarlar kısmından ekleniyordu.
d4irea Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #3 Ellie7091 dedi: Hangi platformdan oyun oynayacaksınız? Onu bilmiyorum ama steamse PS3 kolu ayarlar kısmından ekleniyordu. Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass'ten oyniyicagim.
Ellie7091 dedi: Hangi platformdan oyun oynayacaksınız? Onu bilmiyorum ama steamse PS3 kolu ayarlar kısmından ekleniyordu. Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass'ten oyniyicagim.