Naom Centipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #1 Daha öncesinde olmayan bir problemdi, klavyede left Shift lock ve Enter tuşları çalışmıyor oyunlarda da çalışmamaya başladı CS'de yavaş yürümek için Shift'i kullanıyordum şimdi kullanamıyorum çözümü nedir?
Daha öncesinde olmayan bir problemdi, klavyede left Shift lock ve Enter tuşları çalışmıyor oyunlarda da çalışmamaya başladı CS'de yavaş yürümek için Shift'i kullanıyordum şimdi kullanamıyorum çözümü nedir?
imamparator61 Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 622 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #2 Klavye harici klavyemi yoksa laptop klavyesimi?
Naom Centipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #3 imamparator61 dedi: Klavye harici klavyemi yoksa laptop klavyesimi? Genişletmek için tıkla... Masaüstü klavyesi
imamparator61 dedi: Klavye harici klavyemi yoksa laptop klavyesimi? Genişletmek için tıkla... Masaüstü klavyesi
imamparator61 Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 622 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #4 Naom dedi: Masaüstü klavyesi Genişletmek için tıkla... yazılımı varmı klavyenin?
Naom Centipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #5 imamparator61 dedi: yazılımı varmı klavyenin? Genişletmek için tıkla... Hayır yok imamparator61 dedi: yazılımı varmı klavyenin? Genişletmek için tıkla... Sonuç nedir hocam? Son düzenleme: 20 Temmuz 2025
imamparator61 dedi: yazılımı varmı klavyenin? Genişletmek için tıkla... Hayır yok imamparator61 dedi: yazılımı varmı klavyenin? Genişletmek için tıkla... Sonuç nedir hocam?
imamparator61 Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 622 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #6 Naom dedi: Hayır yok Sonuç nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Space + Enter + Backspace tuşlarını aynı anda 5 saniye basılı tutuyorsunuz ve sorun ortadan kalkıyormuş diye gördüm farklı bir forumda. Naom dedi: Hayır yok Sonuç nedir hocam? Genişletmek için tıkla... oldumu bahsettiğim hocam? Son düzenleme: 21 Temmuz 2025
Naom dedi: Hayır yok Sonuç nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Space + Enter + Backspace tuşlarını aynı anda 5 saniye basılı tutuyorsunuz ve sorun ortadan kalkıyormuş diye gördüm farklı bir forumda. Naom dedi: Hayır yok Sonuç nedir hocam? Genişletmek için tıkla... oldumu bahsettiğim hocam?