K kalender.x Decapat Katılım 5 Şubat 2019 Mesajlar 2 5 Şubat 2019 #1 Shift+Sağ tık yapınca herkeste Powershell geliyor ancak bende gelmiyor. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri 1549369514689.png 4,9 KB · Görüntüleme: 104 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2019
swatcyp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2015 Mesajlar 1.446 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2019 #2 Windows Versiyonun eski. O yüzden sende powershell yerine komut penceresi var. CMD de kullanabilirsin.
Windows Versiyonun eski. O yüzden sende powershell yerine komut penceresi var. CMD de kullanabilirsin.
K kalender.x Decapat Katılım 5 Şubat 2019 Mesajlar 2 5 Şubat 2019 #3 swatcyp dedi: Windows Versiyonun eski. O yüzden sende powershell yerine komut penceresi var. CMD de kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Windows 7 Ultimate Kullanıyorum Shift+Sağ Tıkta yok sadece normal olarak var çalışıyor ancak ben bir klasör yapmak istiyorum o klasörün komutları cmd'dede geçmiyor o yüzden PowerShell Kullanmam Lazım
swatcyp dedi: Windows Versiyonun eski. O yüzden sende powershell yerine komut penceresi var. CMD de kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Windows 7 Ultimate Kullanıyorum Shift+Sağ Tıkta yok sadece normal olarak var çalışıyor ancak ben bir klasör yapmak istiyorum o klasörün komutları cmd'dede geçmiyor o yüzden PowerShell Kullanmam Lazım
swatcyp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2015 Mesajlar 1.446 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2019 #4 Normal powershell açıp o klasöre change directory komutuyla gidebilirsin. ie: cd C:\kalender\