Steam Shift TAB yapınca Google açılıyor

ArdaB4Y

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarıma 2 hafta önce böyle bir durumla karşılaştım. Steam'de oyundayken birinin profiline bakmak istediğimde Shift+Tab'da ilk Google açılıyor. Virüs olduğunu düşündüğümden USB temiz kurulum yaptım ancak hala devam etmekte ve bilgisayarımı kurduktan sonra bütün aygıtlar birden gidip geldi. Virüs olduğundan şüpheleniyorum ancak bütün anti virüslerle denediğimde hiçbir sonuç alamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Shift+Tab kısmında Google açılıyorsa normal bir şey.

Sonuç alamamanızın sebebi virüs olmaması ve Steam ayarlarından çözüm bulabilirsiniz.

Google yerine başka bir şey ile açılmasını istiyorsanız sayfa URL'si ile değiştirebilirsiniz Steam ayarlarından.

Steam ayarlarından oyun içi kısmından yapılıyor hatta.

Google yerine başka bir şey ile açılmasını istiyorsanız sayfa URL'si ile değiştirebilirsiniz Steam ayarlarından.
hocam ama bu sürekli olmuyor pc takıldığında şüpheleniyorum ve bakıyorum Google açık

Ve bu 2 saatte bir oluyor

Steam ayarlarından oyun içi kısmından yapılıyor hatta.
Hocam tarif ederseniz denerim açıkçası

Hocam ama bu sürekli olmuyor PC takıldığında şüpheleniyorum ve bakıyorum Google açık.

Ve bu 2 saatte bir oluyor.

Bir şeyden süphelenmenize gerek yok virüs değil kötü amaçlı bir şey değil Steam'in kendi browser yerinde Google açılması.

Hocam ama bu sürekli olmuyor PC takıldığında şüpheleniyorum ve bakıyorum Google açık.

Ve bu 2 saatte bir oluyor.

Hocam tarif ederseniz denerim açıkçası.

Steam'i aç-sol üstten Steam'e tıkla - ayarları aç - oyun içi kısmına tıkla - internet tarayıcısı ana ekranı gibi bir ayar olarak sayfa URL yazabildiğin orayı istediğin şekilde ayarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…