Steam Shift TAB yapınca Google açılıyor

Hocam ama bu sürekli olmuyor PC takıldığında şüpheleniyorum ve bakıyorum Google açık.

Ve bu 2 saatte bir oluyor.

Hocam tarif ederseniz denerim açıkçası.

Reis Steam indirmeler kısmından ayarlar logosuna tıkla orada oyun içi kısmı var oradan değiştirebilirsin.

Dosya Ekleri

• Steam Ayarları 25.01.2025 17_22_13.png
    73,4 KB · Görüntüleme: 21
Hocam sıkıntı Google tarayıcısı değil anlamıyorsunuz Google açılsa bile kapatıyorum ve her dk kontrol ediyorum gerekirse oyundan çık gir yapıyorum açılmıyor yani sürekli olmuyor

Hocam sıkıntı Google tarayıcısı değil anlamıyorsunuz Google açılsa bile kapatıyorum ve her dk kontrol ediyorum gerekirse oyundan çık gir yapıyorum açılmıyor yani sürekli olmuyor.

Hocam siz anlamıyorsunuz belirli bir sürede yenileniyor kapattıktan sonra kötü amaçlı bir yazılım değil nasıl değiştireceğinizi de önceki yanıtımda anlattım iyi sosyaller.

Hocam siz anlamıyorsunuz belirli bir sürede yenileniyor kapattıktan sonra kötü amaçlı bir yazılım değil nasıl değiştireceğinizi de önceki yanıtımda anlattım iyi sosyaller.
Hocam ilk sekmede Google diğer sekmede adamın profili bulunmakta peki bu ilk yerdeki Google sekmesinin bidaha gelmemesi için dediğiniz ayarlarımı uygulamam gerek

Hocam ilk sekmede Google diğer sekmede adamın profili bulunmakta peki bu ilk yerdeki Google sekmesinin bir daha gelmemesi için dediğiniz ayarlarımı uygulamam gerek.

Oradaki URL'yi silince bir şey yazmadan çıkabiliyorsanız açılmayabilir dediğim gibi ama kendim denemedim bilmiyorum.

Şimdi denedim orayı silince boş about: Blank URL'si geliyor yine sekme olarak boş bir yer açılıyor ama herhangi bir kötü amaçlı bir şey değil bu Steam güvenilir.

Oradaki URL'yi silince bir şey yazmadan çıkabiliyorsanız açılmayabilir dediğim gibi ama kendim denemedim bilmiyorum.
Hocam sizde de aynı şekil oluyorsa benim yerime deneme şansınız varmı çünkü 2 saatte bir oluyor ve bugün kontrol edemeyebilirim

Hocam sizde de aynı şekil oluyorsa benim yerime deneme şansınız var mı çünkü 2 saatte bir oluyor ve bugün kontrol edemeyebilirim.

Hocam aynı şey herkeste oluyor anlatıyorum dinlemiyorsunuz.
Bir sorun yok.

Hocam oradaki sekmeyi kapatın ve herhangi bir oyuna girin örnek: cs2 adamın sağ taraftan herhangi bir arkadaşınızın simgesine tıklayın profili görüntüle diyin sekme çıkıyormu deneyin

Hocam aynı şey herkeste oluyor anlatıyorum dinlemiyorsunuz.
Bir sorun yok.
Hocam bu olaylar olmadan önce hep adamların profiline girer kontrol ederdim ve ilk sekmede hiçbir zaman Google açık değildi Steam güncellemesini bilmiyorum ama yaşamadım böyle birşey

@DaisakuKuze Hocam aktifseniz yardım edebilirmisiniz veya fikriniz yoksa belirtebilirmisiniz yeni konu açıcağım

Son düzenleme:

Yeni konu açabilirsiniz hocam sizin kararınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…