Visi misi Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 198 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #1 Yeni klavye aldım, laptop kullanıyorum klavyem bozuk olduğu için, en başta her şey normal idi fakat bir anda Shift'e basılı tutarken space çalışmamaya başladı.
Yeni klavye aldım, laptop kullanıyorum klavyem bozuk olduğu için, en başta her şey normal idi fakat bir anda Shift'e basılı tutarken space çalışmamaya başladı.
9kag.10 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 607 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #2 Hocam büyük ihtimalle senkranizasyon hatası bende de aynısı var oyundan oyuna değişiyor bende.
Visi misi Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 198 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #3 9kag.10 dedi: Hocam büyük ihtimalle senkranizasyon hatası bende de aynısı var oyundan oyuna değişiyor bende. Genişletmek için tıkla... Bir çözümü yok mudur? Benim gördüğüm tüm oyunlarda yaşıyorum.
9kag.10 dedi: Hocam büyük ihtimalle senkranizasyon hatası bende de aynısı var oyundan oyuna değişiyor bende. Genişletmek için tıkla... Bir çözümü yok mudur? Benim gördüğüm tüm oyunlarda yaşıyorum.
9kag.10 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 607 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #4 Visi misi dedi: Bir çözümü yok mudur? Benim gördüğüm tüm oyunlarda yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben çözüm bulamadım bulursanız bana da deyin
Visi misi dedi: Bir çözümü yok mudur? Benim gördüğüm tüm oyunlarda yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben çözüm bulamadım bulursanız bana da deyin
Visi misi Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 198 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #5 9kag.10 dedi: Ben çözüm bulamadım bulursanız bana da deyin Genişletmek için tıkla... Hocam ucuz klavyelerde olan bir şeymiş key ghosting tek çözümü yeni bir klavye almak.
9kag.10 dedi: Ben çözüm bulamadım bulursanız bana da deyin Genişletmek için tıkla... Hocam ucuz klavyelerde olan bir şeymiş key ghosting tek çözümü yeni bir klavye almak.