Arkadaşlar merhaba klavyemde 10-15 dakikadır yaşadığım bir sorun var, K tuşuma bir şeyler oldu ve çözemiyorum öncelikle sorunun fiziksel olmadığına eminim, çünkü Shift tuşu ile K tuşuna basınca sorun çıkmıyor fakat sadece K tuşuna bastığımda hiçbir tepki alamıyorum ne yapmalıyım?
Ekran klavyesinde de çalışmıyorsa bence daha fazla fiziksel klavye üzerine konuşmaya gerek yok Bir de ekran klavyesinde ses geliyor mu? Basınca ses çıkıyor bir de yanıp sönüyor bende. Sizde nasıl?
Ekran klavyesinde de çalışmıyorsa bence daha fazla fiziksel klavye üzerine konuşmaya gerek yok bir de ekran klavyesinde ses geliyor mu? Basınca ses çıkıyor bir de yanıp sönüyor bende. Sizde nasıl?
Ekran klavyesinde de çalışmıyorsa bence daha fazla fiziksel klavye üzerine konuşmaya gerek yok Bir de ekran klavyesinde ses geliyor mu? Basınca ses çıkıyor bir de yanıp sönüyor bende. Sizde nasıl?
Az önce sfc /scannow taramasında sorunlar bulundu ve düzeltildi yazdı, bilgisayarı resetlerken windows güncellemesi olduğunu gördüm, yapayım dedim bilgisayar kapanıp açıldı ilk başta hemen chrome'u açtım ve harfe bastım çalıştı fakat ardından tekrar bozuldu.
Güncelleme de yüklenmemiş
Az önce sfc /scannow taramasında sorunlar bulundu ve düzeltildi yazdı, bilgisayarı resetlerken windows güncellemesi olduğunu gördüm, yapayım dedim bilgisayar kapanıp açıldı ilk başta hemen chrome'u açtım ve harfe bastım çalıştı fakat ardından tekrar bozuldu.