kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 20 Temmuz 2020 #11 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: @Kryptonian Casper K5108. Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken shift tuşuna basmanız gerekiyor mu?
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: @Kryptonian Casper K5108. Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken shift tuşuna basmanız gerekiyor mu?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 20 Temmuz 2020 #12 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Hayır olmadı Memati. Hadwiger, dostum laptop kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bazı masaüstü klavyelerde FN tuşu olabiliyor ondan sordum.
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Hayır olmadı Memati. Hadwiger, dostum laptop kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bazı masaüstü klavyelerde FN tuşu olabiliyor ondan sordum.
Kryptonian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.731 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2020 #13 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: @Kryptonian Casper K5108. Genişletmek için tıkla... O klavye çok eski. Yeni klavye alma şansiniz varsa, Platoon Pl-395 Beyaz Renk Kaliteli Mini Kablosuz Klavye Fiyatı Bundan alin. Klavyesi sağlam ama mouse için aynı şeyi söyliyemem.
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: @Kryptonian Casper K5108. Genişletmek için tıkla... O klavye çok eski. Yeni klavye alma şansiniz varsa, Platoon Pl-395 Beyaz Renk Kaliteli Mini Kablosuz Klavye Fiyatı Bundan alin. Klavyesi sağlam ama mouse için aynı şeyi söyliyemem.
Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 20 Temmuz 2020 #14 kandes2 dedi: Oyun oynarken shift tuşuna basmanız gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... CS:GO, Insurgency, GTA4, GTA:SA, HOI4, EU4, CK2, DotA2, Human Fall Flat , Mount And Blade, Witcher 3, CS 1.6. Bunlarda kullanıyorum. Kryptonian dedi: O klavye çok eski. Yeni klavye alma şansiniz varsa, Platoon Pl-395 Beyaz Renk Kaliteli Mini Kablosuz Klavye Fiyatı Bundan alin. Klavyesi sağlam ama mouse için aynı şeyi söyliyemem. Genişletmek için tıkla... Son güncelleme sonrasında oldu bu olay.
kandes2 dedi: Oyun oynarken shift tuşuna basmanız gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... CS:GO, Insurgency, GTA4, GTA:SA, HOI4, EU4, CK2, DotA2, Human Fall Flat , Mount And Blade, Witcher 3, CS 1.6. Bunlarda kullanıyorum. Kryptonian dedi: O klavye çok eski. Yeni klavye alma şansiniz varsa, Platoon Pl-395 Beyaz Renk Kaliteli Mini Kablosuz Klavye Fiyatı Bundan alin. Klavyesi sağlam ama mouse için aynı şeyi söyliyemem. Genişletmek için tıkla... Son güncelleme sonrasında oldu bu olay.
Kryptonian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.731 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2020 #15 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: CS:GO, Insurgency, GTA4, GTA:SA, HOI4, EU4, CK2, DotA2, Human Fall Flat , Mount And Blade, Witcher 3, CS 1.6. Bunlarda kullanıyorum. Son güncelleme sonrasında oldu bu olay. Genişletmek için tıkla... O zaman yazılımsal olabilir. 2004 Güncellemesinden sonra mı?
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: CS:GO, Insurgency, GTA4, GTA:SA, HOI4, EU4, CK2, DotA2, Human Fall Flat , Mount And Blade, Witcher 3, CS 1.6. Bunlarda kullanıyorum. Son güncelleme sonrasında oldu bu olay. Genişletmek için tıkla... O zaman yazılımsal olabilir. 2004 Güncellemesinden sonra mı?
Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 20 Temmuz 2020 #16 Kryptonian dedi: O zaman yazılımsal olabilir. 2004 Güncellemesinden sonra mı? Genişletmek için tıkla... Evet, o lanet güncelleme sonrasında.
Kryptonian dedi: O zaman yazılımsal olabilir. 2004 Güncellemesinden sonra mı? Genişletmek için tıkla... Evet, o lanet güncelleme sonrasında.
Kryptonian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.731 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2020 #17 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Evet, o lanet güncelleme sonrasında. Genişletmek için tıkla... Klavyenizin driveri var mi peki?
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Evet, o lanet güncelleme sonrasında. Genişletmek için tıkla... Klavyenizin driveri var mi peki?
Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 20 Temmuz 2020 #18 Kryptonian dedi: Klavyenizin driveri var mi peki? Genişletmek için tıkla... Hayır, yok.
Kryptonian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.731 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2020 #19 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Hayır, yok. Genişletmek için tıkla... Windows'dan klavye ayarlarını kurcalaya bilirmisiniz?
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Hayır, yok. Genişletmek için tıkla... Windows'dan klavye ayarlarını kurcalaya bilirmisiniz?
Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 20 Temmuz 2020 #20 Ayrıca konudan uzak bir şey fakat neden Technopat' de Windows10' u komünist dünya şeklinde gösterdiniz? Kryptonian dedi: Windows'dan klavye ayarlarını kurcalaya bilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... Kurcaladım. Fakat nafile.
Ayrıca konudan uzak bir şey fakat neden Technopat' de Windows10' u komünist dünya şeklinde gösterdiniz? Kryptonian dedi: Windows'dan klavye ayarlarını kurcalaya bilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... Kurcaladım. Fakat nafile.